Cancan

Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital. “E pe drumul cel bun”

Publicat: 03 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital. E pe drumul cel bun
Cristina Cioran a mers alaturi de iubitul ei in vizita la fiica lor la spital

Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital după o perioadă lungă de zbucium emoțional. Vedeta a fost aspru criticată de către fanii ei deoarece imediat după ce a părăsit spitalul a plecat pe litoral. Micuța ei a rămas internată în spital, iar astăzi Cristina Cioran a mers să o viziteze.

Prima oprire pe care a făcut-o aceasta după ce s-a întors de la mare a fost la spital pentru a-și vizita fetiță.

Cristina Cioran și-a vizitat fetița la spital după ce s-a întors de pe litoral

Cristina Cioran și iubitul ei s-au echipat corespunzător și au mers să o vadă pe micuța Ema. Cei doi s-au testat, iar mai apoi au mers în salonul micuței. Se pare că din cauza restricțiilor Covid, Cristina Cioran își poate vizita fiica de două ori pe săptămână.

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e pe drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condițîi: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management. Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!” , a spus Cristina Cioran, pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran a născut prematur

Cristina Cioran ar fi trebuit să nască în luna septembrie, dar micuța ei a dorit să vină pe lume mai devreme, la doar 7 luni. La patru zile după naștere, vedeta a fost externată, însă fetița ei a rămas încă în grija medicilor.

„Sunt mai bine, deși pare că s-a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când mă aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetiță noastră puternică! Respiră singură, urmează partea cu mâncarea la biberon și sperăm ca totul să evolueze bine. „, a mai spus Cristina Cioran.

De asemenea, Cristina Cioran, după ce a născut, nu știa care sunt șansele ca micuța ei să supraviețuiască, având în vedere faptul că travaliul a venit „forțat” de o problemă de sănătate pe care a avut-o:

„Am avut o intercolită ceva, de asta am născut prematur. Am făcut o toxiinfecție care mi-a declanșat travaliul. Am crezut că nu o să supraviețuiască. Dacă nășteam în salvare nu avea șanse. Au început mai mult dureri și am născut!”.

Adauga un comentariu