Cultural

Cristina Deleanu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune actrița despre soțul ei celebru, Eugen Cristea

Publicat: 09 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Deleanu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune actrița despre soțul ei celebru Eugen Cristea
La vârsta de 82 de ani, Cristina Deleanu are o carieră artistică impresionantă și o familie frumoasă cu care se mândrește.

Cristina Deleanu a ajuns la o frumoasă vârstă. Artista are o carieră impresionantă în actorie, iar de câțiva ani s-a retras din lumina reflectoarelor și se bucură din plin de viața de familie. Cristina Deleanu este căsătorită cu Eugen Cristea și formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Cristina Deleanu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Iată ce spune actrița despre soțul ei celebru, Eugen Cristea.

Cristina Deleanu a ajuns la o frumoasă vârstă

Cristina Deleanu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a jucat în numeroase filme și piese de teatru și se mândrește cu un CV impresionant. Dincolo de celebritate, Cristina Deleanu se bucură din plin de viața de familie la vârsta de 82 de ani. Aceasta este căsătorită cu Eugen Cristea de mai bine de 35 de ani și au format un cuplu nu doar acasă, ci și pe scenă.

După ce s-au pensionat, cei doi actori se dedică familiei și activităților casnice, însă și-au continuat activitatea teatrală, participă la evenimente culturale și au un proiect comun la Radio România Cultural.

„Muncim. Am mai fost invitaţi pe la tot felul de lansări de cărţi. (…) Am ieşit la pensie de cinci ani. Dar asta nu înseamnă nimic, ne-am continuat activitatea. Mai sunt invitat la Teatrul Naţional şi la Constantin Tănase. (…) În rest, avem amândoi, pe Radio România Cultural, nişte momente poetice, patru zile pe săptămână, fiind amândoi îndrăgostiţi de poezie. Nu stăm, nu ne liniştim, ci ne vedem de treabă.”, a declarat Eugen Cristea.

Cristina Deleanu are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită. Actrița este extrem de apreciată de public și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor prin eleganța și energia debordantă. O altă actriță care se menține tânără și atrage multe priviri când apare pe scenă sau la tv este Adriana Trandafir.

Cu ce se ocupă în prezent cei doi actori

Deși nu mai apar atât de des în lumina reflectoarelor și s-au pensionat de câțiva ani buni, Cristina Deleanu și Eugen Cristea nu neglijează actoria și se ocupă de câteva proiecte artistice. Mai mult, cei doi soți se dedică scrisului, fiind pasionați de literatură. Cristina Deleanu a dezvăluit recent cum decurge o zi din viața ei de familie și care sunt secretele mariajului longeviv cu Eugen Cristea.

,,Am ieşit la pensie de 20 de ani, dar m-am apucat şi de scris. Am trimis foarte multe articole pe diverse platforme şi chiar şi la ziare. Lucruri care ne privesc pe noi, despre viaţa noastră, despre nemulţumirile noastre, despre tristeţile noastre. Îmi face plăcere şi văd că ce scriu eu este destul de apreciat. Cam asta fac în timpul liber. În afară de ceea ce facem noi, acasă, fiecare cu bucătăria şi cu programele lui zilnice.

Dar aşa de repede trece ziua, că timp liber nu prea e! Dar ne facem. Ne facem, să ne fie bine. Mai la un film, mai la un spectacol, ba ieşim prin parc, ba plimbăm căţelul. Adică, ne trebuie şi lucruri frumoase şi bucurii din astea, normale.”, a declarat Cristina Deleanu.

La vârsta de 82 de ani, Cristina Deleanu are o carieră artistică impresionantă și o familie frumoasă cu care se mândrește. Actrița și soțul ei, Eugen Cristea, sunt extrem de discreți la evenimentele mondene, dar au parte de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Adauga un comentariu