Cancan

Adriana Trandafir a trecut prin momente extrem de grele pe vremea când era tânără. ,,Suferinţa m-a făcut specială…”

Publicat: 26 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana Trandafir a trecut prin momente extrem de grele pe vremea când era tânără. Suferinţa m-a făcut specială
Cu toate că a trecut prin suferințe greu de imaginat pe vremea când era tânără, Adriana Trandafir nu și-a pierdut optimismul și energia debordantă.

Una dintre cele mai apreciate actrițe din România, Adriana Trandafir, a trecut prin momente extrem de grele pe vremea când era tânără. Artista a avut o copilărie dificilă, iar moartea mamei avea să o schimbe radical pe îndrăgita vedetă. Dincolo de energia debordantă și de zâmbetul mereu afișat, Adriana Trandafir ascunde o poveste de viață uluitoare. Puțini sunt cei care știu cum este artista dincolo de lumina reflectoarelor și prin ce drame a trecut în viața privată.

Adriana Trandafir, despre momentele grele de pe vremea când era tânără

Adriana Trandafir cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Actrița aduce mereu zâmbetul pe chipul tuturor cu energia sa debordantă și bucuria cu care interpretează diferite roluri. Vedeta are o carieră artistă impresionantă și se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Dincolo de celebritate, Adriana Trandafir a avut parte de multe provocări în viața privată. Artista a fost marcată de moartea mamei, de copilăria grea, dar și de suferințele care au urmat după ce a divorțat. Cu toate acestea, Adriana Trandafir a încercat mereu să fie o femeie puternică și să înfrunte toate obstacolele vieții.

Actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente de pe vremea când era tânără.

,,Îmi dau seama ce fericită eram când eram nefericită. Copilăria mea a fost, din fericire, pe pământ. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul de a copilări la ţară, chiar dacă am fost complexată toată viaţa că sunt de acolo. (…)

Măicuţa mea a fost bolnavă şi eu a trebuit să am de toată gospodăria. Era o corvoadă, o nenorocire. Acum îmi dau seama că, de fapt, m-a ajutat foarte mult şi am ajuns la vârsta asta şi poate la înţelepciunea asta şi datorită faptului că am umblat desculţă, că am hoinărit pe câmp, că am mers cu vaca la păscut, că am văzut cum fată o vacă, că am pus pâine în cuptor, că am tăiat singură o găină, că spălam singură la copaie şi făceam săpun.

Le-am învăţat pe toate şi mi-au rămas în minte sfaturile mamei mele şi toate momentele în care ea, ştiind că va pleca de lângă mine, m-a pregătit pentru viaţă, pentru moartea ei, pentru tot ce urma. Datorită acestui lucru nu am fost cu garda jos aproape niciodată în viaţă. Datorită structurii mele, am învăţat că trebuie să o iau de la capăt întotdeauna.”, a mărturisit actrița.

De provocări în viața privată a avut parte și Monica Davidescu, soția carismaticului Aurelian Temișan. În pofida momentelor grele din plan personal, actrița se declară în prezent o femeie fericită și împlinită la vârsta de 49 de ani. Și frumoasa Alexandra Velniciuc se bucură din plin de viață și a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Aceasta a trecut prin suferințe greu de imaginat după ce a fost părăsită de mamă.

Cum a depășit actrița suferințele din viața sa

Adriana Trandafir a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și este discretă când vine vorba de viața privată. Artista a vorbit de puține ori despre suferințele sale, dorind să rămână pentru public mereu zâmbitoare și energică. Cu toate acestea, îndrăgita vedetă și-a deschis sufletul și a dezvăluit cu sinceritate cum a reușit să înfrunte toate greutățile și să rămână o femeie și o mamă puternică, dar și un artist devotat carierei și publicului.

,,Nu am mizat niciodată totul pe o singură carte, pentru că am trăit greu, în suferinţă, deşi am avut o copilărie fericită la ţară. Acest lucru m-a făcut să apreciez mai mult viaţa, oamenii, banul. Suferinţa m-a făcut specială. Suferinţa ne sapă la adâncimi nebănuite, unde, ca o magmă, stau rezolvarea, şi bucuria, şi mulţumirea. Niciodată nu m-am comparat cu ceilalţi, deşi tot timpul tindem să facem asta, însă eu mereu am fost concurenta mea. Întotdeauna am fost tânără în aspiraţii, în dorinţe.

La mine, nimic nu a fost simplu şi întâmplător. Viaţa mea este ca un puzzle făcut din tot felul de poveşti. Câteodată au lipsit piese, dar le-am găsit la timpul cuvenit. (…) Nu a fost o copilărie fericită, însă am fost cea mai fericită atunci. Am învăţat de mică ce valoare are un bănuţ, o viaţă de om, de pasăre, de floare…”, a declarat vedeta.

În prezent, actrița se bucură de aprecierea publicului și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Cu toate că a trecut prin suferințe greu de imaginat pe vremea când era tânără, Adriana Trandafir nu și-a pierdut optimismul și energia debordantă.

Adauga un comentariu