Cultural

Cristina Joia nu apare pe Wikipedia, dar se bucură de un succes impresionant. Cum a reușit vedeta să treacă peste divorțul dureros

Publicat: 31 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Joia nu apare pe Wikipedia dar se bucură de un succes impresionant. Cum a reușit vedeta să treacă peste divorțul dureros
Deși nu apare pe Wikipedia, Cristina Joia are un succes impresionant în carieră, iar în viața privată se bucură din plin de rolul de mamă.

Cristina Joia nu apare pe Wikipedia, dar se bucură de un succes impresionant în carieră. Vedeta este designer, iar marea sa pasiune, pictura, a ajutat-o să se remarce de-a lungul timpului. Aceasta a făcut parte din echipa emisiunii ,,Visuri la cheie”, și a ajutat multe familii nevoiașe. Dincolo de lumina reflectoarelor, celebra arhitectă a trecut prin suferințe greu de imaginat. Vedeta s-a despărțit în secret de soțul ei, spre uimirea apropiaților cuplului. Iată cum a reușit vedeta să treacă peste divorțul dureros.

Cristina Joia nu apare pe Wikipedia, dar se bucură de un succes impresionant

Cristina Joia este una dintre cele mai apreciate arhitecte din România. Pasionată de pictură și design interior, aceasta a bucurat inimile multor oameni nevoiași în cadrul emisiunii celebre ,,Visuri la cheie.” Frumoasa vedetă a mărturisit că drumul până la succes nu a fost deloc ușor, însă în prezent se declară o femeie împlinită. Talentul artistic l-a descoperit încă de la vârsta de 8 ani, atunci când mama ei îi făcea tot felul de haine colorate.

„Mama, în vremea aceea, comunistă, era nevoită să creeze tot felul de hăinuțe pentru noi, fiindcă nu se găseau în magazine. Și îmi făcea un Mickey Mouse, cusut cu 30-40 de gheme cu nuanțe, pentru nas, umbre pentru obraz, pentru urechi, ochii, luminița din ochi și așa mai departe. Deci, să zic că de la ea am avut atenția pentru aceste detalii.”, a declarat Cristina Joia.

Vedeta este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Dincolo de relizările deosebite pe plan profesional, Cristina Joia este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta vorbește destul de rar despre familia sa și a încercat mereu să ascunde suferințele prin care a trecut.

O altă vedetă care nu apare pe Wikipedia este Diana Matei. Îndrăgita cântăreață face furori de fiecare dată când apare pe scenă, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, Marian Cleante. Și frumoasa artistă Cristina Rus se afișează destul de rar în spațiul public. De ceva vreme, vedeta s-a retras din muzică pentru a se dedica celor trei copii ai săi.

Ce spune vedeta despre motivele care au dus la despărțirea de soțul ei

Cristina Joia a dezvăluit recent în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță că a divorțat în secret de soțul ei în urmă cu un an și jumătate. Aceasta nu a dorit să se afle în presă faptul că se desparte de bărbatul iubit, însă a decis să spună adevărul.

Cristina Joia și-a deschis sufletul și a vorbit despre marile suferințe cauzate de divorț, măturisind cum a reușit să treacă peste acest moment greu din viața sa.

„El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit.

Realmente este o moarte. Este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu foarte mulți ani. (…) Nu cred că e ceva ce trece… cred că îți ia mult timp.”, a declarat vedeta tv.

Cristina Joia se dedică în prezent fiului ei adoptiv, Andrei, și încearcă să fie o femeie puternică. Aceasta a avut parte de multe suferințe în plan personal, fiind la un pas să își piardă viața în urmă cu câțiva ani după ce a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Deși nu apare pe Wikipedia, Cristina Joia are un succes impresionant în carieră, iar în viața privată se bucură din plin de rolul de mamă. Vedeta încearcă să treacă peste divorțul de soțul ei și să fie puternică de dragul băiețelului ei.

Adauga un comentariu