Cancan

Cristina Rus are o căsnicie frumoasă și trei copii superbi. Vedeta trece prin momente grele alături de partenerul ei de viață

Publicat: 21 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Rus are o căsnicie frumoasă și trei copii superbi. Vedeta trece prin momente grele alături de partenerul ei de viață
Cristina Rus s-a retras din televiziune pentru a se dedica familiei și se mândrește cu cei trei copii.

Frumoasa artistă Cristina Rus are o căsnicie frumoasă și trei copii superbi. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, vedeta se dedică familiei și se bucură de succes în afaceri. Cântăreața care a făcut furori pe vremea când cânta alături de Andreea Bănică a renunțat la muzică de câțiva ani și este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. În ultima perioadă, Cristina Rus a avut probleme cu legea. Vedeta trece prin momente grele alături de partenerul ei de viață.

Cristina Rus are trei copii superbi și o căsnicie longevivă

Cristina Rus este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Mereu discretă și atentă la aparițiile publice, aceasta a încercat să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și să își țină familia departe de ochii curioșilor. Artista se declară o femeie împlinită, iar de când a devenit mămică radiază de fericire.

Cântăreața are două fetițe și un băiat și se bucură din plin de viață. Aceasta s-a retras din televiziune în urmă cu câțiva ani și și-a încercat norocul în afaceri alături de partenerul ei de viață, Dragoș Bîlteanu. Cristina Rus și soțul ei, un celebru om de afaceri, au reușit să adune o avere impresionantă.

Vedeta a mărturisit că i-a fost greu să renunțe la muzică, dar în prezent nu regretă că și-a îndreptat energia către „profesia” de mamă, soție și femeie de afaceri.

Dincolo de succesul pe plan profesional și de împlinirile din viața privată, Cristina Rus se menține în formă și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.

Frumoasa artistă face furori cu fizicul de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Arăt aşa pentru că nu mănânc mult. Dimineaţa mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, seminţe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar şi consistent. Mişcare fac. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa.”, a precizat vedeta.

Printre vedetele care arată spectaculos și se bucură din plin de viață se află și Valentina Pelinel. La vârsta de 41 de ani, soția lui Cristi Borcea are un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Aceasta are succes în afaceri alături de partenerul ei de viață.

De un real succes în carieră se bucură și Cristina Bâtlan, jurata de la ,,Imperiul Leilor.” Aceasta are o biografie surprinzătoare, având parte de multe provocări și suferințe în viața privată.

Frumoasa artistă și soțul ei afacerist au probleme cu legea

Cristina Rus a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Cu toate acestea, artista a ajuns în atenția publicului, dar și în vizorul oamenilor legii alături de soțul ei, Dragoș Bîlteanu. Cei doi sunt anchetați de oamenii legii, având în vedere afacerile pe care artista le deține împreună cu partenerul ei.

Mai mult, procesul în care aceștia sunt implicați a avut în vedere și confiscarea unor bunuri, printre care și o armă deținută de soțul Cristinei Rus.

În pofida momentelor grele din căsnicie, Cristina Rus este alături de soțul ei, însă nu a dorit până acum să ofere mai multe detalii despre problemele cu care se confruntă. Aceasta formează alături de Dragoș Bîlteanu unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohon. Cei doi se bucură din plin de viața de familie și sunt mândri de copiii lor.

Îndrăgita artistă se dedică îm prezent familiei și nu regretă că a renunțat la cariera artistică.

,,Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contra, să nu ne luptăm cu noi. Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva.

De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu, flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei.”, a precizat vedeta.

Cristina Rus s-a retras din televiziune pentru a se dedica familiei și se mândrește cu cei trei copii. Artista are o căsnicie frumoasă și a reușit să depășească multe momente grele alături de partenerul ei de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu