Cancan ultimă oră

Cristina Pucean nud: A încins din nou imaginația fanilor!

Publicat: 16 mart. 2021
Cristina Pucean sexy
Cristina Pucean își înnebunește fanii cu pictoriale sexy

Cristina Pucean, una dintre cel mai celebre blonde din show-biz, care a pozat de mai multe ori aproape nud, a încins din nou imaginația fanilor ei de pe Instagram. Dansatoarea cea mai apreciată de către maneliști a postat pe Instagram o poză cu un decolteu de-a dreptul amețitor, care i-a scos în evidență bustul generos.

Îmbracată doar într-un sacou alb, care îi lasă la vedere picioarele, blondina a asortat niște cizme lungi aurii.

Voluptoasa blondină a primit peste 7.000 de like-uri în doar câteva ore, aceștia transmițându-i că este „foarte frumoasă, drăguță și sexy“.

Cristina Pucean nud: Fanii, atrași cu decolteuri impresionante

Cristina Puceanu pare a nu rata niciun moment pentru a pune pe jar publicul masculin de pe rețelele sociale, pozele sale provocatoare înnebunindu-i pe bărbați.

Dansatoarea apreciată de maneliști și-a obișnuit cei peste 300 de mii de urmăritori de pe Instagram cu ținute cât mai sexy, care îi scot în evidență formele de zeiță și trăsăturile frumaose ale feței.

Recent, Cristina a atras atenția în mediul online cu o fotografie incendiară. Așa cum era de așteptat, decolteul ei a atras atenția urmăritorilor săi.

Frumoasa blodină a apelat la un top minuscul ce o avantajează și îi scoate în evidență bustul generos și talia subțire. Aceasta a mai folosit și o pereche de cercei extrem de lungi, dar și o o pălărie neagră, care se potrivesc perfect cu ținuta aleasă de divă.

Imaginea a strâns aproape 10.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, semn că frumoasa blondină este apreciată de urmăritorii ei, care o îndrăgesc.

În urmă cu trei ani, frumaosă blondină și-a uimit fanii cu o poză aproape nud. În acea poză de pe Instagram, focoasa blondină apare purtând doar o perche de bikini albi ce-i scot în evidență posteriorul bombat. Imediat fotografia incendiară s-a viralziat, Cristina Pucean primind sute de mesaje din partea bărbaților înnebuniți de formele ei apetisante.

Operație de mărire de sâni, în plină pandemie de COVID-19

Fostă concurentă la „Românii au talent“ și cunoscută inițial ca o bună dansatoare de belly dance, Cristina Pucean a ajuns cunosuctă după ce a adevenit favorita cântăreților de manele, care au distribuit-o în mai multe videocpluri ale acestora.

Conștientă că are un corp de vis, Cristina și-a dorit un bust mai generos și a ajuns anul tercut pe masa de operație, pentru o intervenție în zona sânilor.

Dansatoarea îndrăgită de maneliști a recunoscut că își dorea încă de la începutul anului trecut să facă intervenția chirurgicală, însă din cauza pandemiei de CVOID-19, blondina a amânat de mai multe să vină la medic.

Până la urmă, în toamnă, Cristina și-a învins frica și a decis să facă operația de mărire de bust. Frumoasa blondină a luat decizia din dorința de a face o schimbare, spunând că pur și simplu așa a simțit, simțindu-se foarte bine după operație și recuperându-se foarte repede.

Din cauza restricțiilor impuse în România din cauza pandemiei de coronavirus, Cristina Pucean nu a mai avut în ultima perioadă atât de multe evenimente așa cum se întmpla, spre exemplu în 2019. Totuși, ea și-a putut etala noile implanturi în câteva videocplipuri făcute de câțiva maneliști scoase în 2021. În plus, blondina a mai participat, alături de câțiva maneliști cunoscuți și la câteva petreceri private, organizate de oameni cu bani din București.

Comentarii
Adauga un comentariu