Cancan

Cristina Șișcanu a fost păcălită. Pe ce a plătit prezentatoarea TV 408 lei

Publicat: 20 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Șișcanu a fost păcălită. Pe ce a plătit prezentatoarea TV 408 lei
Cristina Șișcanu a fost păcălită de un colet surpriză

Cristina Șișcanu a fost păcălită dupa ce a primit un colet surpriză.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt foarte deschiși în ceea ce privește viața lor personală, împărtășind atât momentele fericite, cât și cele mai puțin plăcute pe pagina lor de Facebook. În această situație, însă, un colet neașteptat a generat o discuție intensă între cei doi parteneri.

Cristina Șișcanu a fost păcălită

Cristina Șișcanu a fost victima unor înșelătorii online și a achiziționat un colet surpriză fără să știe ce va primi. Atunci când a venit momentul descoperirii, prezentatoarea TV a fost profund dezamăgită.

Mădălin Ionescu:  „ Te-am chemat să îmi spui și mie povestea acestui colet, pentru care eu am plătit 408 lei. Nu m-ai avertizat cu nimic. A venit curierul și mi-a zis că soția nu răspunde. Am vrut să nu plătesc. Ce e asta, țeapă?”

Cristina Șișcanu: „ Mie îmi e frică să deschid. Cred că m-am lăsat influențată de niște chestii de pe net. Sunt niște colete surpriză. Îți vine un colet surpriză, care costa 168 de lei, dar clar primeai ceva cu valoare mult mai mare.

Mi s-a părut ceva foarte ingenios. Sunt niște gadgeturi care nu mai pot fi vândute decât așa, colet surpriză. Eu nu știu ce se află aici. Când să fac plata, m-a întrebat dacă vreau să se upgradeze ce e în colet și eu am zis că da, iar brusc mi-a apărut acolo 408 lei. Mă gândeam că mamă ce o să vină. Mă așteptam să vină mare, să fie două.

Nu știu ce m-a apucat. Mamă, nu cred așa ceva!”

Mădălin Ionescu:  „ Astea sunt de copii. Uită-te și tu pe ce ai dat 408 lei! Eu nu pot să cred că ai făcut așa ceva.”

Cristina Șișcanu: „Auzi, îi dăm în judecată pe ăștia?”

Mădălin Ionescu:   „Asta este țeapă.”

Cristina Șișcanu: „ Vă dați seama ce țeapă mi-am luat? Astea sunt niște chinezării și au făcut o reclamă mincinoasă, au zis că sunt niște gadgeturi. Sunt toate în dublu exemplar. Îi dau în judecată, pentru că ei în reclama respectivă garantau că valoarea obiectelor din colet este peste ceea ce plătești.

Voi vă dați seama ce mizerie?”, a fost dialogul dintre cei doi soți.

De ce a murit tatăl Cristinei Șișcanu

Vedeta a mărturisit că are multe trăsături comune cu tatăl său, atât din punct de vedere fizic, cât și moral. A moștenit sensibilitatea de la el. Recent, tatăl său s-a simțit extrem de rău din cauza problemelor cardiace.

Anul trecut a fost aproape de moarte, dar a fost salvat în ultimul moment de o doamnă doctor. Din nefericire acesta s-a stins din viață la începutul acestei luni.

Recent, Cristina Șișcanu a fost păcălită de un colet surpriză.

Adauga un comentariu