Cancan

Cristina Șișcanu, surprinsă cu obiecte rușinoase pe masă după finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Publicat: 30 dec. 2020

Cristina Șișcanu a fost surprinsă cu obiecte rușinoase pe masă după finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Vedeta a filmat din greşeala două lubrifiante care au fost uitate pe masă. Cum s-a apărat aceasta după ce şi-a dat seama de greşeala făcută.

Soţia lui Madalin Ionescu s-a făcut remarcata la „Bravo, ai Stil! Celebrities” prin stilul elegant pe care l-a abordat, dar și pentru sinceritatea de care a dat dovadă pe parcursul competiției.

Cristina Șișcanu, surprinsă cu obiecte rușinoase pe masă

Cristina Șișcanu este în permanentă legătură cu fanii ei din online și le ascultă părerile și nu de puține ori a declarat că a pierdut nopți întregi răspunzând comentariilor din online. La un moment dat se vehicula pe rețelele de socializare că Andreea Tonciu ar fi cea protejată de juriu, iar Alexandra Ungureanu ajutată de persoane din cercul de cunoscuți ai lui Maurice.

În timpul finalei, soţia lui Madalin Ionescu i-a întrebat pe jurați dacă acuzațiile din online sunt adevărate.

După terminarea emisiunii, Cristina a făcut mai multe story-uri pe rețelele de socializare în care arăta dezordinea din dressing-ul ei, însă în cadru au apărut și două obiete acre au stârnit hohot de râs în online.

Printre multele produse de machiaj și haine de tot felul, vedeta avea pe masă şi doua lubrifiante. Cele două obiecte au stârnit semne de întrebare în online, așa că fosta concurentă din competiția de stil s-a simțit nevoită să dea explicații cu privire la cele două produse care au fost uitate pe masă și au apărut din greșeală și în cadru.

Ce a spus Cristina despre cele două obiecte

Cristina Șișcanu a fost surprinsă cu obiecte rușinoase pe masă după finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”. În apărarea sa, vedetă a scris „Ha, ha, și dacă ați observat în filmarea anterioară aceste sticluțe, să nu mă bănuiți de lucruri rușinoase. Eu îl folosesc pentru un wet look deavârșit. Deci este foarte bun”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory, ușor rușinată.

Cristina a primit și mesaje de la admiratoarele ei în care îi spun că nu ar fi fost nicio problemă dacă chiar ar fi folosit librifiante și ar fi recunoscut asta.

Cristina Șișcanu criticată că este grasă după ce s-a pozat în costum de baie

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au plecat într-o vacanță de vis în Grecia. Pentru a împărtăși aceste momente cu fanii, vedeta a publicat mai multe imagini în costum de baie. Se pare, însă, că imaginile n-au fost pe placul tuturor. Astfel, unii internauți au criticat-o din nou că este prea grasă și i-au sugerat să meargă la sală.

De când a născut, Cristina Șișcanu și-a schimbat complet stilul de viață. Astfel, ea s-a concentrat pe o alimentație sănătoasă, atât pentru ea, cât și pentru fetița sa. Deoarece s-a luptat la un moment dat cu kilogramele în plus, soția lui Mădălin Ionescu a apelat la dietă. Vedeta mărturisea că a slăbit peste 27 de kilograme cu ajutorul unui meniu recomandat de medicul nutriționist.

„Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Meniul pe care l-am ţinut a fost dat de o doamnă doctor nutriţionist”, povestea soția lui Mădălin Ionescu.

Adauga un comentariu