Cancan ultimă oră

Cristina Țopescu a fost salvată de la moarte de Serghei Mizil. Ce detalii cutremurătoare s-au descoperit

Publicat: 19 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Serghei Mizil este un personaj care a apărut, de-a lungul timpului, în foarte multe situații limită. Una dintre acestea a avut-o în prim-plan chiar pe regratata Cristina Țopescu, iar totul a plecat de la dragostea vedetei pentru animale.

Cristina Țopescu hrănea câinii fără adăpost și astfel a intrat în conflict cu mai mulți țigani. Aceștia, văzând-o pe Cristina Țopescu și observând că aceasta hrănea câinii, au ajuns la concluzia că… dorește să le otrăvească copiii. Iar conflictul care stătea să izbucnească a fost aplanat tocmai de Serghei Mizil, cel care a povestit, la televiziune, întâmplarea șocantă care ar fi putut avea urmări tragice.

“Serghei Mizil a devenit negociator într-un scandal în care s-a implicat la rugămintea Cristinei Topescu. Vedetă de la Prima TV i-a cerut ajutorul după ce a fost la un pas să fie linşata pe o stradă populată de ţigani, unde obişnuia să ducă hrană uscată câinilor fără stăpân. Cei de acolo nu ştiau cum arata mâncarea de câini şi credeau că ea a venit să le otrăvească copiii, nu să hrănească animalele fără stăpân, a povestit, la Antena 2, cel care a aplanat conflictul”, a scris feminis.ro în octombrie 2009.

Cristina Țopescu: ”Minţiţi cu neruşinare, n-am avut niciodată sute de câini”

Cristina Țopescu a reacționat atunci când s-a zvonit că are sute de câini și i-a avertizat pe cei care lansau astfel de zvonuri că vor suporta consecințele.

„Eu, dacă mă mut, o fac pentru că vând casa, nu din motive de câini. Minţiţi cu neruşinare, n-am avut niciodată sute de câini şi dacă mai continuaţi cu minciunile astea, veţi răspunde, vă asigur! Apropo, sunt în negocieri pentru vânzarea casei cu un domn de etnie romă, pasionat de manele şi de porci, intenţionează să facă o crescătorie de porcuşori drăgălaşi de toată mândreţea în curtea casei”, a postat Cristina Țopescu, la un moment dat, în mediul online.

Adauga un comentariu