Sport

CSA Steaua – Politehnica Iași, final de meci. Poli Iași nu a reușit să marcheze golul egalizator în minutele suplimentare

Publicat: 02 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
CSA Steaua - Politehnica Iași final de meci. Poli Iași nu a reușit să marcheze golul egalizator în minutele suplimentare
Poli Iași nu a reușit să marcheze golul egalizator în minutele suplimentare

CSA Steaua s-a duelat cu Poli Iași în etapa a cincea din eșalonul secund și au reușit să pășească învingătoare, scor 2-1, pe o ploaie torențială la București.

Înainte de meciul direct dintre CSA Steaua și Poli Iași, „militarii” se află pe poziția a șaptea în clasamentul eșalonului secund, având șapte puncte din 12 posibile. De cealaltă parte, oaspeții din această după amiază se situează pe a treia poziție (10p), cu trei victorii și o remiză.

CSA Steaua: Dincă, Balgiu, Bodișteanu, Chipirliu, Corbu, Drăghici, Ghoerghe, Pacionel, Popa, Sabău, Wallace;

Poli Iași: Knoflach, Anton, Cristea, Finică, Harrison, Hunte, Lică, Marchioni, Martac, Roman, Țincu.

Elevii lui Daniel Oprița vin după un succes în Liga 2, scor 3-0 pe terenul celor de la CSC Dumbrăvița, și ocupă locul șapte în clasament. „Militarii” au 7 puncte acumulate în primele patru meciuri și se află la trei lungimi în spatele liderului CSC 1599 Șelimbăr.

Poli Iași este pe locul 3 în Liga 2

De cealaltă parte, Poli Iași este pe locul 3 în Liga 2, iar trupa lui Claudiu Niculescu are 10 puncte acumulate până acum. Moldovenii sunt neînvinși în actuala stagiune, iar în ultimul meci au învins-o pe Concordia Chiajna, scor 2-1.

Golurile gazdelor au fost marcate de Chipirliu (’22) şi Popa (’63), iar oaspeții au punctat prin Plohotniuk (’89).

În urma acestui rezultat, ambele echipe au câte 10 puncte: Poli se află pe locul 3 (golaveraj 7-4), iar Steaua ocupă locul 4 (golaveraj 8-7).

CSA Steaua, din nou în imposibilitatea de a promova în Liga 1

Ca și anul trecut (când nu a putut evolua la barajul pentru promovarea în Liga 1), CSA Steaua nu va putea face pasul spre Superliga.

Conform legii în vigoare, promovarea unei echipe este interzisă dacă aceasta este o societate de drept public.

Cu un buget de aproape două milioane de euro, „militarii” nu au făcut rost de o societate privată care să poată prelua o parte din club și legea nu le permite astfel să promoveze.

Nu vor putea promova nici CSM Slatina, Baia Mare și CSC Dumbrăvița.

Adauga un comentariu