Local

Cu câteva zile înainte de alegeri, casa candidatului PNL la Primăria Strunga a fost spartă. Să fie vorba despre un mesaj?

Publicat: 24 sept. 2020
I-a fost spartă casa lui Gheorghe Sarafincianu, candidat PNL la alegerile locale
Gheorghe Sarafincianu, candidat PNL la alegerile locale

Ieri, 23 septembrie 2020, casa candidatului Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Sarafincianu, a fost spartă de hoţi. Incidentul s-a produs cu doar câteva zile înainte de alegerile locale 2020. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi desfăşoară în aceste momente verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Candidatul la Primăria Strunga, Gheorghe Sarafincianu, susține că furtul a avut loc în amiaza mare, moment în care nimeni nu era acasă. Fiind cadre didactice toți membrii familiei, plecau foarte devreme de acasă. Hoții au intrat în posesia unor bunuri în valoare de circa 7.500 lei, constând în obiecte de aur, telefoane mobile și bani.

Mariana Lazăr, candidat PSD la Primăria Strunga a lansat iniţial o serie de ameninţări pentru contracandidaţi şi rămâne un semn de întrebare dacă este doar o coincidenţă sau este un semn de atragerea atenţiei asupra unui candidat advers.

„Ieri, cam în jurul orei 13.30, eu, soţia şi băiatul lucrăm în învăţământ, toţi trei. Plecăm în fiecare dimineaţă matinal, în general la 8.00, 07.50. Băiatul a fost ieri la Iaşi şi ajuns în jur de 13.30. M-a sunat şi mi-a zis că e spartă casă, era tot împrăştiat prin casă. Am sunat la 112, a venit poliţia. Nu bănuiesc pe nimeni, atât timp cât sunt în cercetări. Nu pot spune dacă este sau nu este ceva politic. Candidez la Primărie într-adevăr, nu mă pot pronunţa. S-au furat nişte obiecte de aur de ale soţiei, în jurul sumei de 7.500 lei, inele, brăţări, lănţişoare. Bani în casă nu am, îi ţin pe card. A găsit la băiat în sertar vreo 150 de lei, o tabletă, nişte telefoane, 30 şi ceva de euro. Au fost laptop-uri în casă, dar n-au fost luate.”, a declarat candidatul PNL la alegerile locale, Gheorghe Sarafincianu.

Casa fostului primar Marian Vanghelie a fost spartă

Zi grea pentru Marian Vanghelie! Casa fostului primar a fost spartă de hoţi, care au reuşit să fure mai multe bunuri valoaroase din locuinţă!

Casa fostului primar, Marian Vanghelie, care se află în zona Snagov, a fost deliciul hoţilor. Banda a spart locuinţa şi a furat câteva ceasuri, bijuterii, dar şi un tablou de valoare, care aparţinea pictorului Gheorghe Petraşcu. Întreaga întâmplare a avut loc în urmă cu câteva luni, mai precis în februarie, însă a apărut mult mai târziu în atenția presei.

Întregul furt s-a desfăşurat pe timpul zilei, în momentul în care familia fostului primar nu se afla acasă. Oamenii legii din Ilfov au deschis ancheta, însă nici până în prezent nu au reuşit să-i găsească pe infractori.

Cu toate acestea, autorităţile au preluat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere pe care fostul edil le avea în casă, dar şi din afară, de pe cele ale vecinilor. Nu este prima dată când Marian Vanghelie trece printr-un incident de acest gen. În luma martie a anului 2017, bona filipineză pe care o angajase i-a furat din casă mai multe obiecte de valoare.

„De fapt am fost jefuită eu. Această bonă a fost adusă pe încredere. Această fată s-a dovedit a fi o hoață. Eu, din neglijență, am omis să o verific înainte, dar am aflat aseară că mai fugise de la două familii înainte.

Nu știu să vă spun exact suma, dar este una mare. Mi s-au furat două inele, un ceas și niște bani. Inelele erau ambele prețioase, ceasul este de la o firmă bună. Este o sumă mare”, declara soţia fostului primar, cu ceva timp în urmă.

Comentarii
 • Te vei convinge foarte usor! Oferim un viitor stabil! Noi vrem sa ajungem la Hollywood! Lucrezi comod, acasa la tine! Munca fara stres! Oferta pentru cei seriosi! Special pentru castiguri online! Sansa ta de a te apropia de Hollywood! Cu toate fortele spre Hollywood! Castigi bani cu cel mai spectaculos subiect de film! Solicita acum detalii la adresa de email muncadeacasa08@gmail.com

 • Hotul striga hotii!
  Ce incercare marsava de a arunca cu noroi in contracandidati, e clar ca e o facatura pentru a pacali alegatorii !
  Sa va fie rusine ca apelati la asemenea strategii josnice! 😣

 • Nu am putut vedea un an electoral, numai cu probleme . La toti candidati care participa la functia de primar e vinovata Doamna Lazar . Ce vina are doamna cu spargerea casei lui Sarafinceanu ? Ce trebuia sa stea dumneaiei de paza ? Ca a zis , ca a facut !!! Este si dumneaiei om , este inzestrata cu o rabdare de fier . Adica voi ceilalti candidati aveti voie sa o injositi , sa o dati la ziar , sa o acuzati ba de una , ba de alta dar cred ca din invidie desi am inteles ca nici ea nu mai candideaza .Obisnuitiva cu ideea ca cel mai bun cistiga .Nu se aleg singuri dar daca vor fi alesi , probabil au facut ceva bun in societate , comunitatea alege . E si normal sa mai si vorbeasca , cum ati vrea sa tina toata lumea pe palme si cine ar munci ? Nu trebuie sa uitati voi cei care candidati ca pt fiecare din voi doamna v a fost alaturi cind ati avut nevoie . Dar pt fiecare . Acum v ati schimbat? Ati uitat ? Ati inceput sa va scoateti ochii pt o functie ? Unde e respectul , omenia ? Mai vad la titlu ca ii denigreaza pe candidati , ii ameninta . Care sunt aceia ? Fiecare culege ce are in suflet , sunteti f rai , invidiosi de asta nici Dzeu nu o sa tina cu voi . Va cistiga cine i mai bun , se stie . D nul Sarafinceanu spunea la toti ca are camere de luat vederi . De ce nu se vede hotul ? Unde sunt camerele ? Vecinii chiar nu au vazut pe nimeni ziua mare ? E mai usor sa acuze doar parte din ei au rude sau sunt alaturati unui partid ! Chiar de stiu nu spun e mai usor sa acuzam ! .Politia ar trebui sa si faca datoria . Am gasit scuze ca tot e politic . Daca s ar face patrula mai des si nu sar mai acoperi infractorii , nu s ar mai intimpla nimic . Dar se intimpla destule si nu vede nimeni . La noi in sat la fel . Te bate in casa si ramine tot asa . Unde i legea ? Sau legea e doar pe plan politic . Nu cred ca doamna la cite a suferit de la candidati ( parte din ei ) s ar razbuna atita timp cit nu mai candideaza ! Iar pe Dnul Sarafinceanu l a ajutat enorm . Nu i ar face rau . Dar este o vorba : Pe cine nu lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti !

 • Totul e pe plan politic . Vad ca nu au sanse sa cistige alegerile iventeaza cite ceva sa mai cistige din voturi . Sa va fie rusine . Cum de nu s a intimplat pina in alegeri ? Acum s a intimplat toate . Oameni buni , asa nu ve ti putea fi la conducere . Mare invidie , dusmanie , rautatea asta din voi , unde v a duce ? Ce rusine . Dzeu are grija , cinei mai bun sa cistige . Vedem luni daca pierdeti mai aduceti presa ?

 • Nu va este rusine sa tot improscati cu noroi in d-na Lazar Mariana, domnule Sarafinceanu ? Ba ca a facut, ba ca nu a facut… simtiti cumva ca nu prea aveti sanse in a deveni primar si frustrarea va face sa recurgeti la asemenea acuzatii josnice?
  Rusine sa va fie, incercati sa denigrati un om care a facut atatea pentru comuna, doar pentru a mai aduna cateva voturi in plus… caracterul dumneavoastra lasa de dorit… in orice caz, cetatenii vor alege ce e mai bun pentru ei, in niciun caz pe dumneavoastra.
  Asa ca stati linistit si nu va mai umflati in pene atata… cel mai bun o sa castige !

 • Oameni buni . S a ajuns prea departe . Ce dzeu chiar nu vreti sa vedeti adevarul deloc . Contracandidatii lui Dna Lazar sunt impotriva ei . Ce vreti sa spuneti cu ciolanul ? Daca puteti rodetil si voi . Este o vorba . ” Gaina de unde scurma de acolo se hraneste .Vreti sa spuneti ca Dna nu a facut nimic ? Ba da . Voi nu vreti sa vedeti . Voi credeti ca are un sac cu bani deasupra capului si trebuie sa faca ca asa vreti voi . Sunt niste proceduri niste legi de respectat , niste aprobari etc.,dar in comparatie cu altii a facut . Inclusiv la scoala daca intrebati e meritul ei , nu cred ca a umblat Sarafinceanu dupa aprobari . Tot ea l a ajutat . In afara de flori in curtea scolii ce a facut Sarafinceanu ? Daca nui dadea bani facea ceva ? E greu sa lupti pt acel ciolan de care vorbiti voi , dar voi stiti cu cita greutate se deschide o usa ? Ea nu mai candideaza dar nu merita mizeriile voastre . Rusine .

 • Sara, nu ti este rusine sa acuzi pe cineva pe nedrept? Ai uitat cine ai fost? Un betiv ordinar. Cand erai viceprimar umblai mort de beat, si te pisai de pe geamul primariei. Rusine sa- ti fie atat tie cat si celor care te sustin in afirmatii!

 • Atunci nu a putut roade ciolanul . Nu avea timp . Acum nu stie cum sa l cistige .Mai pune o pe Andreea Geaman sa ti faca reclama ca buna echipa faceti . Sigur cistigi .

 • Hai concurentilor care ati pierdut , de ce nu ati chemat presa sa aratati ca cel mai bun om a cistigat alegerile ? Ati amortit ? Ati inghetat ? Hai Serban cu fetele lui cu Andreea Geaman ce ati patit v ati unit cu pnl sa dati jos psd . ? Nu mai aveti grai ? Chemati ziarul si felicitati si oamenii buni , luati flori duceti va la iartama .Si tu Sarafinceanu s a vazut ca ti a placut echipa de doi bani , te ai unit pina ai cazut . Ce josnic, ce rusine . Cum mai dati ochii cu oamenii care v au sprijinit cindva ? Cum mai mincati piine linga ei dupa ce i ati injosit ? Mai puteti inghiti ? Daca o sa vi se intoarca roata ce o sa faceti? Meritati ca ati facut o .Rusine . Mare rusine . Pacat , unde nui cultura nui minte !!!!Bravo Fam Lazar . Ati fost minunati si puternici . S o tineti tot asa !!!

Adauga un comentariu