Local

Cu câteva zile înainte de alegeri, casa candidatului PNL la Primăria Strunga a fost spartă. Să fie vorba despre un mesaj?

Publicat: 24 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu câteva zile înainte de alegeri casa candidatului PNL la Primăria Strunga a fost spartă. Să fie vorba despre un mesaj
Gheorghe Sarafincianu, candidat PNL la alegerile locale

Ieri, 23 septembrie 2020, casa candidatului Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Sarafincianu, a fost spartă de hoţi. Incidentul s-a produs cu doar câteva zile înainte de alegerile locale 2020. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi desfăşoară în aceste momente verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Candidatul la Primăria Strunga, Gheorghe Sarafincianu, susține că furtul a avut loc în amiaza mare, moment în care nimeni nu era acasă. Fiind cadre didactice toți membrii familiei, plecau foarte devreme de acasă. Hoții au intrat în posesia unor bunuri în valoare de circa 7.500 lei, constând în obiecte de aur, telefoane mobile și bani.

Mariana Lazăr, candidat PSD la Primăria Strunga a lansat iniţial o serie de ameninţări pentru contracandidaţi şi rămâne un semn de întrebare dacă este doar o coincidenţă sau este un semn de atragerea atenţiei asupra unui candidat advers.

„Ieri, cam în jurul orei 13.30, eu, soţia şi băiatul lucrăm în învăţământ, toţi trei. Plecăm în fiecare dimineaţă matinal, în general la 8.00, 07.50. Băiatul a fost ieri la Iaşi şi ajuns în jur de 13.30. M-a sunat şi mi-a zis că e spartă casă, era tot împrăştiat prin casă. Am sunat la 112, a venit poliţia. Nu bănuiesc pe nimeni, atât timp cât sunt în cercetări. Nu pot spune dacă este sau nu este ceva politic. Candidez la Primărie într-adevăr, nu mă pot pronunţa. S-au furat nişte obiecte de aur de ale soţiei, în jurul sumei de 7.500 lei, inele, brăţări, lănţişoare. Bani în casă nu am, îi ţin pe card. A găsit la băiat în sertar vreo 150 de lei, o tabletă, nişte telefoane, 30 şi ceva de euro. Au fost laptop-uri în casă, dar n-au fost luate.”, a declarat candidatul PNL la alegerile locale, Gheorghe Sarafincianu.

Casa fostului primar Marian Vanghelie a fost spartă

Zi grea pentru Marian Vanghelie! Casa fostului primar a fost spartă de hoţi, care au reuşit să fure mai multe bunuri valoaroase din locuinţă!

Casa fostului primar, Marian Vanghelie, care se află în zona Snagov, a fost deliciul hoţilor. Banda a spart locuinţa şi a furat câteva ceasuri, bijuterii, dar şi un tablou de valoare, care aparţinea pictorului Gheorghe Petraşcu. Întreaga întâmplare a avut loc în urmă cu câteva luni, mai precis în februarie, însă a apărut mult mai târziu în atenția presei.

Întregul furt s-a desfăşurat pe timpul zilei, în momentul în care familia fostului primar nu se afla acasă. Oamenii legii din Ilfov au deschis ancheta, însă nici până în prezent nu au reuşit să-i găsească pe infractori.

Cu toate acestea, autorităţile au preluat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere pe care fostul edil le avea în casă, dar şi din afară, de pe cele ale vecinilor. Nu este prima dată când Marian Vanghelie trece printr-un incident de acest gen. În luma martie a anului 2017, bona filipineză pe care o angajase i-a furat din casă mai multe obiecte de valoare.

„De fapt am fost jefuită eu. Această bonă a fost adusă pe încredere. Această fată s-a dovedit a fi o hoață. Eu, din neglijență, am omis să o verific înainte, dar am aflat aseară că mai fugise de la două familii înainte.

Nu știu să vă spun exact suma, dar este una mare. Mi s-au furat două inele, un ceas și niște bani. Inelele erau ambele prețioase, ceasul este de la o firmă bună. Este o sumă mare”, declara soţia fostului primar, cu ceva timp în urmă.

Adauga un comentariu