Cancan ultimă oră

Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri: „Le-am vândut la scurt timp”

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri Le-am vândut la scurt timp
Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri

Bianca Drăgușanu s-a făcut remarcată datorită relațiilor pe care le-a avut de-a lungul anilor cu numeroși bărbați din showbiz. Vedeta a divorțat de două ori, iar în prezent are o relație cu Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu și-a asumat întotdeauna faptele și vorbele, declarându-se o femeie puternică. Recent, vedeta a vorbit despre cele două divorțuri, declarând că nu s-a ales cu nimic de pe urma căsniciilor.

Bianca Drăgușanu are o fiică cu Victor Slav, Sofia, în vârstă de cinci ani. Cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, iar în ceea ce privește relația cu Alex Bodi, vedeta preferă să păstreze distanța de cel care i-a fost soț. Bianca mărturisește să tot ce și-a dorit în timpul divorțului este să devină o femeie liberă.

Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, a vorbit despre cele două mariaje pe care le-a încheiat. Vedeta a fost căsătorită cu Victor Slav, iar în urma primei căsnicii a devenit și mamă. Fosta asistentă tv a păstrat legătura cu tatăl fiicei sale, de dragul Sofiei. Cât despre cel de-al doilea mariaj, cu Alex Bodi, Bianca vrea să uite tot ce s-a întâmplat în acea perioadă. Pe lângă suferință, frumoasa blondină susține că nu s-a ales cu nimic de pe urma căsniciilor avute.

Ambele divorțuri au avut loc la notar, iar la final fiecare și-a văzut de drum. Deși nu s-a ales cu bunuri materiale, putem spune că Bianca a câștigat cel mai valoros cadou din primul mariaj, și anume fiica ei.

„Am intrat de mână la notar și am divorțat în doar câteva minute. Nu am avut nevoie de nimic, nu am vrut nimic”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Bianca și-a vândut rochiile de mireasă

Bianca Drăgușanu a decis să uite trecutul și suferința trăită în cele două căsnicii. Pentru a uita absolut tot, vedeta și-a vândut rochiile purtate în ziua nunții, respectic a cununiei civile.

„Le-am vândut la scurt timp. Așa procedez cu majoritatea rochiilor mele, eu nu port o ținută de mai mult de două ori la un eveniment. Multe chiar nu le-am îmbrăcat deloc și tot le-am vândut”, a mai spus Bianca.

Deși primele căsnicii au fost eșuate, Bianca Drăgușanu își dorește să îmbrace pentru a treia oară rochia de mireasă. Până atunci, vedeta susține că cel care va avea oportunitatea să o țină de mâna în fața altarului trebuie să aibă multe atuuri, deoarece ea nu mai poate fi impresionată ușor.

„Da, mă văd din nou mireasă. De ce n-aș mai face asta? Mirele trebuie să fie frumos, înalt, puternic, hotărât. Când o să fie momentul, nu voi avea nicio problemă să-l prezint drept soțul meu și să fie cu mine la cele mai frumoase evenimente care au loc în viața mea. Sunt foarte pretențioasă, pentru că am tot ce-mi trebuie, mă pot face singură fericită. Dar el trebuie să aibă acel ceva”, a mai spus afacerista.

Adauga un comentariu