Prima pagină » Cancan » Cu ce bărbat celebru s-a iubit Ioana Ginghină înainte de căsnicia cu Alexandru Papadopol. ,,Mi-am făcut bagajele și am plecat…”

Cu ce bărbat celebru s-a iubit Ioana Ginghină înainte de căsnicia cu Alexandru Papadopol. ,,Mi-am făcut bagajele și am plecat…”

16 dec. 2022, 11:45,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume este dornică să afle cu ce bărbat celebru s-a iubit Ioana Ginghină înainte de căsnicia cu Alexandru Papadopol. Actrița are un trecut amoros controversat și o poveste de viață pe măsură. Artista a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de un coleg de breaslă, înnsă s-au despărțit după un an de relație. Vedeta a trecut print-un mariaj eșuat, iar după divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a găsit fericirea alături de actualul iubit, Cristi Pitulice. Iată ce spune actrița despre bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

Cu ce bărbat celebru s-a iubit Ioana Ginghină

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Artista are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se află într-o formă fizică de invidiat.  Ioana Ginghină este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Și colega ei de breaslă, actrița Anca Dinicu, arată spectaculos și pozează sexy ori de câte ori are ocazia.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Ioana Ginghină a avut parte de multe provocări în viața privată. Actrița s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a trecut printr-un mariaj eșuat. Puțini sunt cei care știu că frumoasa vedetă s-a iubit cu nimeni altul decât Cove înainte de căsnicia cu Alexandru Papadopol. Actrița a dezvăluit cum a fost relația lor de dragoste, dezvăluind motivele care au dus la despărțire.

„Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el. (…) Nu ne-am certat niciodată (n.r. ea și Cove), a fost o înțelegere d-aia, 100%.”,  a mărturisit actrița.

După divorțul de Alexandru Papadopol, actrița și-a refăcut viața alături de actualul iubit, Cristi Pitulice. Vedeta a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul fiicei lor, de care sunt tare mândri.

Ce spune actrița despre actualul partener de viață

Ioana Ginghină își asumă fiecare capitol din viața sa și se bucură din plin de viață. Actrița se declară o femeie împlinită alături de actualul partener de viață și nu exclude să îmbrace din nou rochia de mireasă. Mai mult, fostul soț, Alexandru Papadopol, se înțelege de minune cu aceasta, dar și cu actualul partener de viață al actriței. Ioana Ginghină are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei și radiază de fericire. Vedeta a dezvăluit ce relație există între fostul soț și Cristi Pitulice.

„Nu știu de ce lumea se miră atât de tare la un astfel de comportament. Da, ne-am certat acum 4 ani, ok, toată lumea se ceartă, dar asta nu înseamnă că nu există împăcare. Cristi este un bărbat matur, care înțelege foarte bine situația și nu are nicio problemă în sensul acesta. Să nu credeți că Alexandru nu este bine venit în casa noastră și el știe asta. (…)

Când spun că am rămas prieteni nu glumesc sau o zic așa din complezență. Alexandru a mai fost la noi, au fost și alte sărbători și ziua Ruxandrei, nu se pune problema ca să nu putem fi toți. Este tatăl copilului meu, nu e un fost iubit, soț sau prieten.”, a mărturisit actrița.

Ioana Ginghină are doar cuvinte de laudă pentru actualul iubit și se declară o femeie împlinită. Actrița a rămas în relații bune cu fostul soț și se bucură din plin de rolul de mamă. Vedeta are o carieră de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *