Cultural

Cu ce boală a fost diagnosticată Nicoleta Luciu? De câteva luni trece prin momente cumplite

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce boală a fost diagnosticată Nicoleta Luciu De câteva luni trece prin momente cumplite
Nicoleta Luciu are alopecie

Nicoleta Luciu este sub tratament de câteva luni, imediat după ce a aflat că suferă de o boală cumplită. Vedeta a vorbit despre boala cu care se confruntă de câteva luni. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, vedeta ține în continuare legătură cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare.

Cu ce boală a fost diagnosticată Nicoleta Luciu?

Nicoleta Luciu a dezvăluit că se confruntă cu alopecia. Pentru tratamentul împortrivă căderii părului, vedeta scoate sume consistente din buzunar. Potrivit ego.ro, Nicoleta Luciu face naveta de la Miercurea Ciuc la București destul de des pentru tratament. O dată pe săptămâna merge în Capitală la medic și scoate din buzunar între 1.000 și 2.000 de euro pentru tratament.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a spus Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare.

Ce este alopecia, boala de care suferă Nicoleta Luciu?

Alopecia este o boală cu care se confruntă atât bărbații, cât și femeile. Aceasta se manifestă prin căderea părului. De asemenea, există cazuri în care acesta nu mai crește deloc, potrivit dcmedic.ro.

“Există mai multe tipuri de alopecie, care  cel mai des apar datorită deficitului nutrițional. Se fac niște analize de sânge, pentru a depista dacă pacientul respectiv este subnutrit, dacă ține o dietă sau dacă are un deficit de vitamine și proteine.

(…) Mai sunt anumite afecțiuni care pot duce la agravarea sau declanșarea căderii părului și, anume, dermatita seboreică, afecțiuni endocrinologice. Căderea părului mai poate fi dată și de cancere, de chimioterapie, de anumite medicamente. Poate să fi alopecie în plăci sau mai putem vorbi și de alopecie dată de sifilis”, a spus medical Pavelina Andrei, potrivit sursei citate.

Ce spune Nicoleta Luciu despre divorțul de Zsolt Csego

Nicoleta Luciu neagă toate zvonurile legate de divorț.

”În primul rând, nu sunt adevărate, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, a spus Nicoleta Luciu.

Conform unor surse, Nicoleta Luciu ar fi avut o discuție cu soțul ei despre o eventuală revenire pe micile ecrane.

Ulterior, ar fi hotărât să se concentreze pe familie și pe creșterea copiilor.  Bruneta s-ar fi întrebat dacă ar mai avea relevanță în fața generației mai tinere, care nu a prins-o pe sticlă, dar soțul ei i-ar fi spus că își face griji în zadar. Se pare că bruneta și Zsolt Csego au lăsat  deschis subiectul unei reveniri la TV, în cazul în care ar apărea oferte mult mai bune față de ce a primit până acum.

Adauga un comentariu