Cancan

Cu ce boală se întorc concurenții de la America Express. Speak a fost primul care a avut de suferit 

Publicat: 27 mart. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Cu ce boală se întorc concurenții de la America Express. Speak a fost primul care a avut de suferit 
Foarte multi din fostii concurenti de la America si Asia Express s-au confruntat cu depresia

Mona Segall a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat de la America Express și ce pățesc majoritatea concurenților, după ce ies din competiție. Cel mai afectat dintre toți a fost Speak.

Competiția America Express a adunat, de-a lungul timpului, vedete consacrate din showbiz-ul românesc, pentru a porni în cea mai tare aventură a vieții lor. Emisiunea testează limitele concurenților, în ritmuri amețitoare și peripeții palpitante. Adrenalina atinge cote maxime, iar dorința de a ajunge în marea finală îi determină să lupte până în ultima clipă.

Cu ce boală se întorc concurenții de la America Express

Producătoarea emisiunii, Mona Segall, a dezvăluit că unii dintre concurenții care participă la show și se obișnuiesc cu ritmul și programul impus acolo, se confruntă cu depresie, după revenirea în România. Speak, unul dintre foștii concurenți ai emisiunii, a fost primul care a mărturisit că a suferit de această afecțiune, imediat după încheierea competiției.

Mona Segall a declarat că Speak s-a confruntat cu această problemă timp de 2 luni, dar mulți alții au avut de suferit, tot din cauza acestei probleme.

„E adrenalina cursei și devii dependent de adrenalină. Problema e că se întorc acasă, Speak a fost în depresie 2 luni. Au fost mulți ca ei. N-a ieșit din casă pentru că nu știa ce să facă. Avea nevoie de cursă, de adrenalină”, a spus Mona Segall, în cadrul podcast-ului „Fain și Simplu”, moderat de Mihai Morar.

Sezonul 5, cel mai riscant de până acum

„Drumul Aurului”  nu a fost ușor. Întreaga producție a emisiunii a avut nevoie, pe lângă concurenți, de siguranță sporită, pe toată durata competiției. Zonele în care se aflau erau printre cele mai periculoase, iar pentru asta, autoritățile locale i-au ajutat, în permanență, cu echipe de securitate, pentru a se asigura că filmările se desfășoară fără probleme.

„S-a întâmplat să ajungem într-un oraş. Am ajuns cu Irina înainte, să aşteptăm concurenţii, şi în maşina Irinei era cineva de la securitate, înarmat. Şi acel bodyguard al Irinei ne-a spus: «în momentul ăsta, intraţi în această curte şi nu vă mai mişcaţi de aici». Ne-au băgat într-o curte şi nu ne-a mai lăsat să ne mişcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă şi Irinei, pe ascuns, şi ne-a spus că este zona din care se răpesc cele mai multe fete, pentru că la 25 de kilometri era graniţa cu un alt stat foarte periculos, unde poliţia era coruptă şi nu existau federali şi acolo fugeau. În acea zonă erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruţi”, a mai spus Mona Segall.

Comentarii
Adauga un comentariu