Triunghiul elixirelor hepatice sau ce îi dăm ficatului pentru regenerare.
Anghinarea
Protejează ficatul și funcția acestuia, crește producția de bilă și reduce nivelul colesterolului rău. Anghinarea conține mai mulți antioxidanți decât broccoli, sparanghel sau usturoi, chiar și atunci când este gătită.
Anghinarea sprijină și regenerează ficatul, stimulează digestia și arderea grăsimilor, este un bun detoxifiant, curăță intestinele, ficatul și rinichii, scade nivelul de colesterol rău din sânge, are proprietăți depurative și diuretice, fiind un aliat perfect pentru rinichi. În plus, combate bolile coronariene precum ateroscleroza.
Turmericul
Multe persoane au aflat deja că turmericul este un produs cu proprietăți miraculoase. Curcuminul este ingredientul activ al turmericului, iar beneficiile introducerii în alimentație ale acestui ingredient activ sunt nenumărate.
Protejează ficatul, regenerează celulele hepatice, datorită proprietăților sale puternic anti-inflamatorii și antioxidante. Ar fi bine ca turmericul să fie asociat cu piperul negru și grăsimile sănătoase, pentru o absorbție optimă.
Armurariul
Armurariu sau laptele ciulinului este un supliment minunat, grozav pentru ficat, detoxifiere, scăderea inflamației și este un antioxidant bun. Poate ajuta chiar și la scăderea în greutate.
Laptele ciulinului este cea mai bună ”hrană” pentru ficat. Conținutul de silimarină combate fibroza hepatică, are uluitoare proprietăți antivirale, antioxidante și antiinflamatorii, iar ficatul este protejat.
Puteți consuma armurariu sub formă lichidă sau supliment pastile, dar atenție, la recomandarea unui medic, în funcție de istoricul dv. medical.