WoW!

Cu ce remedii scapi de durerile de genunchi

Publicat: 21 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce remedii scapi de durerile de genunchi

Durerea de la genunchi poate apărea datorită multor factori. Una dintre cele mai frecvente, totuşi, este artrită, o vătămare bruscă sau o vătămare excesivă. Simptomele care urmează sunt umflaturi, rigiditate şi durere.

Genunchiul nostru întreg ar putea fi afectat de durerea care se va produce sau o anumită zonă poate fi afectată. Dacă cineva are acest tip de durere, orice activitate fizică va fi foarte dificilă şi dureroasă. De asemenea, exerciţiile pot face situaţia şi mai gravă şi pot determina durerea muşchilor din jur sau pot provoca şi o vătămare a piciorului. Indiferent de vârsta dvs., vă puteţi răni genunchiul. Dar avem noroc, pentru că există multe remedii naturale care pot trata aceasta afecţiune.

Mulţi oameni nu găsesc nu cred că aceste remedii funcţionează, aşa că încep să iau analgezice, cum ar fi ibuprofenul. Ei nu ştiu că analgezicele vor ameliora durerea în acest moment şi nu vor trata cauza reală a durerii în genunchi .

De ce nu încercaţi aceste remedii naturale, care sunt foarte benefice şi ieftine? Ele vor trata şi reduce durerea articulaţiilor. Aruncaţi o privire la reţetele de mai jos…

Coada-calului

Acest ingredient este foarte puternic, deoarece are una dintre cele mai puternice proprietăţi antiinflamatoare. Prin urmare, dacă doriţi să trataţi repede durerea genunchiului, tot ce trebuie să faceţi este să beţi 2 ceşti de coada calului zilnic.

Rozmarin

Se consideră a fi o plantă aromatica, mulţi oameni o adăugă în feluri de mâncare şi o folosesc pentru aromoterapie. Conţine cantităţi uriaşe de acid ursolic, care pot combate cu uşurinţă infecţiile, pot trata durerea articulara şi pot ameliora şi durerea genunchiului.

Ingrediente:

  • – 2 ceşti de apă
    – 200 g de rozmarin

Instrucţiuni:
Puneţi apă pe foc, iar când începe să fiarbă, adăugaţi rozmarinul înăuntru. Apoi, timp de 20 de minute, ar trebui să fierbeţi amestecul şi după aceea, presaţi-l şi beţi 2 ceşti zilnic.

Ghimbir

Este renumit pentru abilităţile sale de a uşura rapid orice tip de durere. Aici este o reţetă care vă va ajuta să trataţi durerile de genunchi.

Ingrediente:

– 200 g rădăcină de ghimbir rasă
– 2 ceşti de apă
– 2 linguri de miere

Instrucţiuni:
Puneţi apă pe foc, iar când începe să fiarbă, adăugaţi ghimbirul în interior. Apoi fierbeţi amestecul timp de 20 de minute şi luaţi-l de pe foc. Odată ce este rece puteţi bea 2-3 ceşti de ceai zi cu zi, şi veţi fi rapid conştienţi de beneficiile.

Curcuma

Cea mai renumită condimente pe plan mondial, este, de asemenea, foarte benefică atunci când o amestecaţi cu şofran. În acest fel, îi dublaţi efectele.

Ingrediente:

– 1 lingura de turmeric
– 3 ceşti de apă
– 3 linguri de miere
– 1 lingura de şofran

Instrucţiuni:
Mai întâi fierbeţi apă şi, când este gata, adăugaţi turmericul şi şofranul înăuntru. Se amestecă amestecul timp de 10 minute şi se ia de pe foc. Când este răcit, adăugaţi mierea. Beţi zilnic o ceaşcă din amestec.

Cireşe

Cireşele şi sucul de cireşe au abilităţi de reducere a inflamaţiei şi de recuperare a muşchilor după un antrenament dur.

Ingrediente:

– 250 g zahăr brun
– 300 g de cireşe
– 250 ml de apă

Instrucţiuni:
Mai întâi puneţi apă şi cireşele într-un blender. Apoi adăugaţi zahărul şi puteţi fierbe amestecul timp de aproximativ 20 de minute. Apoi, păstraţi sucul de cireşe într-o sticlă de sticlă din frigider.

Seminţe de in

Există multe substanţe nutritive conţinute în seminţele de în, şi au, de asemenea, proprietăţi antiinflamatorii foarte puternice. Au capacitatea de a stimula sistemul nostru imunitar şi de a ne îmbunătăţi şi digestia. Acestea pot reduce inflamaţia şi pot atenua durerea, datorită conţinutului ridicat de acizi graşi omega-3. Seminţele de în pot fi adăugate în salate, smântâna şi iaurt. Reţineţi că seminţele de în nu trebuie fierte la temperaturi ridicate.

Următorul remediu pe care îl vom prezenta ajuta la întărirea oaselor şi la regenerarea articulaţiilor genunchilor.

Medicii declara că principala cauză a durerilor de spate, membre şi articulaţii este postura incorectă pe care o luăm. Aceste probleme pot duce chiar şi la complicaţii care pot fi tratate doar prin operaţii.

Iată de ce aveţi nevoie pentru a prepara acest remediu:

Ingrediente:

– 2 linguri de gelatină Agar-agar
– 1 linguriţă de seminţe de în măcinate
– 100 de grame de miere ecologică

Mod de preparare:
Adăugaţi toate ingredientele pe rând într-un borcan de sticlă şi amestecaţi-l bine până se omogenizează compoziţia. Cel mai bine se păstrează în dulap sau cămara şi ferit de lumina soarelui.

Este recomandat să luaţi o linguriţă din acest amestec în fiecare dimineaţa înainte de micul-dejun şi înainte de prânz. Pe lângă faptul că îmbunătăţeşte elasticitatea ligamentelor şi tendoanelor, remediul fortifiază şi articulaţiile şi muşchiul cardiac. Mai mult, stimulează şi metabolismul.

Adauga un comentariu