Cancan

Cu ce se ocupă fiul lui Florin Călinescu, Petru? Actorul a fost la un pas de moarte

Publicat: 24 iun. 2022
o imagine editata in care se afla Florin Clinescu si fiul sau, Petru
Fiul lui Florin Călinescu și-a început o nouă viață la munte, unde și-a deschis un magazin cu produse bio

Fiul lui Florin Călinescu, Petru, a renunțat la cariera sa în lumina reflectoarelor. Acesta a ales să se mute la munte, într-un loc liniștit alături de familie. Cântărețul și-a deschis un magazin cu produse bio.

În urmă cu trei ani, actorul a fost diagnosticat cu o boală de piele. Din fericire a fost tratat, iar acum este în afara oricărui pericol. De-a lungul vieții sale, Florin Călinescu a avut parte de trei pierderi ce i-au adus depresia. O altă vedetă ce se confruntă cu momente depresive este și Denisa Despa.

Cu ce se ocupă fiul lui Florin Călinescu, Petru?

Florin Călinescu a avut doi copii, Luca și Petru. În urmă cu 9 ani fiul actorului, Luca, s-a sinucis deoarece s-a confruntat cu o depresie severă. Din cauza faptului că și-a pierdut atât mama, cât și bunicii într-un interval de timp foarte scurt, bărbatul nu a putut trece peste evenimentele tragice din viața sa. În 2005, soția actorului a murit după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare. Șapte ani mai târziu, Florin Călinescu și-a pierdut și părinții. În vârstă de 24 ani, fiul acestuia nu a mai suportat suferința și a decis să-și curme viața într-o cameră de hotel în Praga. 

Petru Călinescu în vârstă de 36 ani a studiat canto la o universitate din Liverpool. Ulterior, fiul actorului s-a întors în România și a avut mai multe apariții pe micile ecrane, datorită talentului său artistic. În cele din urmă, artistul a renunțat la cariera sa muzicală și a pornit o afacere într-un domeniu cu totul diferit. Fiul lui Florin Călinescu și-a început o nouă viață la munte, unde și-a deschis un magazin cu produse bio.

„Petru a început o viață nouă, un nou drum și o afacere care nu are legătură cu nimic din ce făcea înainte. Mai are și concerte, dar mai mult se ocupă de magazinul lor, care e și online. Este o afacere mică de familie. Este foarte fericit și împlinit, mai ales că Brașovul le-a oferit liniștea de care aveau nevoie, după nebunia din București.”, a declarat Florin Călinescu.

Florin Călinescu a fost la un pas de moarte

În urmă cu trei ani, actorul a fost diagnosticat cu o boală destul de gravă. Artistul a decis să povestească episodul cumplit prin care a trebuit să treacă. Acesta a fost la un consult deoarece îl deranja ceva la nas, însă vestea pe care a aflat-o i-au înmuiat genunchii. 

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a precizat Florin Călinescu.

După ce a fost diagnosticat cu cancer de piele, actorul a apelat la microchirurgia Mohs. Aceasta este o tehnică folosită în tratarea cancerelor cutanate, având o rată de vindecare de 99 la sută. Din fericire, vedeta a învins boala, însă a povestit că timp de trei luni a avut nasul triplu.

Chiar dacă de-a lungul vieții a trecut prin momente dramatice, fiul lui Florin Călinescu, Petru și-a găsit liniștea într-un oraș de munte. Actorul este fericit pentru copilul său și îl susține în tot ceea ce face. 
Adauga un comentariu