Cancan

Cu ce se ocupă Madi, mama Biancăi Drăgușanu. Toată lumea se întreabă din ce trăiește

Publicat: 22 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce se ocupă Madi mama Biancăi Drăgușanu. Toată lumea se întreabă din ce trăiește
Madi, mama Biancăi Drăgușanu, este pensionară și se bucură de tot timpul care pare îl poate petrece alaturi de nepoți

Toată lumea o știe pe Bianca Drăgușanu, însă puțini sunt cei care știu cu se ocupă Madi, mama vedetei. Madi Dragoș a lucrat în trecut ca expert la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara. Intre timp ea împreună cu câțiva colegi au dat în judecată instituția pentru neplata unor salarii. Acum însă, Madi, mama Biancăi Drăgușanu, este pensionară și se bucură de tot timpul care pare îl poate petrece alaturi de nepoți.

Cu ce se ocupă Madi, mama Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a avut de la cine să învețe cum să fie o femeie puternică. Mama divei dă dovadă în fiecare zi că poate ține piept tuturor problemelor cu care se confruntă. Relația dintre cele două este foarte apropiată, iar Madi are un cuvânt de spus și în educația Sofiei.

Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu este o femeie foarte puternică. De-a lungul anilor, viața a pus-o la grele încercări, fie că a fost vorba de probleme la serviciu, fie că a fost vorba de probleme ce țîn de sănătate. Puțînă lume știe însă cu ce se ocupă mama Biancăi. Madi a lucrat că expert la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara. În urmă cu peste doi ani, ea și colegii de muncă au dat în judecată instituția, din cauza unor salarii neprimite. Acum însă, mama Biancăi Drăgușanu este la pensie și se bucură de tot timpul pe care-l are și-l poate petrecere alături de nepoțîi ei. Deși locuiește la Călan, Hunedoara, Madi Dragoș vine destul de des în București să-și viziteze fiica sau să mai treacă pragul medicului estetician, sau cel puțîn așa spun gurile rele.

În trecut, mama Biancăi Drăgușanu a suferit de o boală grea

În urma cu ceva ani, universul lui Madi Drăgușanu avea să se prăbușească în momentul când a aflat o veste teribila. Mai exact, în 2016, Madi Drăgușanu primea un diagnostic crunt din partea medicilor, respectiv cancer de piele.

“Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, declara Bianca, la vremea respectivă.

Intervenţia chirurgicală a fost un succes, mama Biancăi a rămas traumatizată pentru mai mult timp. Vedeta a fost foarte afectată de suferința prin care a fost nevoită mama ei să treacă, însă a încercat să fie optimistă și să-i fie alături.

„I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a explicat Drăguşanu la vremea aceea.

Câţi bani câştigă, pe lună, Bianca Drăgușanu

Acum că am lămurit cu ce se ocupă mama Biancăi Drăgușanu, trebuie să vă arătam și cați bani produce fosta soție a lui Victor Slav.  Se pare că ea vrea cu orice preţ să aibă o viaţă mai bună şi să o ia de la zero, aşa că zilele trecute, blondina a mărturisit că nu i-ar displăcea să trăiască în Dubai, alături de fetiţa ei, Sofia. Chiar dacă acest lucru ar implica numeroase costuri uriaşe, vedeta susţine că este pregătită pentru a face faţă situaţiei.

După situaţia neplăcută prin care a trecut cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu vrea să ia viaţa de la zero, dar se pare că acum este mult mai apropiată de fiica ei, Sofia, motiv pentru care nu poate renunţa la micuţa şi se gândeşte să se mute împreună, în Dubai.

Cu toate acestea, pentru oamenii de rând ar interveni o problemă destul de mare: taxele de şcolarizare din Dubai nu sunt tocmai cele mai prietenoase, însă Bianca ştie că ar face faţă situaţiei cu brio.

La Teo Show, blondina a mărturisit că nu ar fi o problemă pentru ea taxa Sofiei de 10.000 de euro pe an, la şcoală, din moment ce produce bani cu nemiluita.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunostintete mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac şi acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la şcoală. E zece mii de euro şcoala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu.

Așadar, în ciuda tuturor problemelor, putem spune că cele doua sunt femei puternice, independente din punct de vedere financiar.

Adauga un comentariu