Cancan

Cu ce se ocupă Radu Itu după competiția „Survivor România”? Vedeta urmează să se căsătorească

Publicat: 13 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cu ce se ocupă Radu Itu după competiția Survivor România Vedeta urmează să se căsătorească
Radu Itu este un bărbat împlinit atât pe plan personal, cât și profesional

După ce a părăsi competiția „Survivor România”, Radu Itu s-a implicat în diferite proiecte. Acesta a reușit să-și rezolve problemele de la sănătate și s-a dedicat afacerii sale.Cu toate că bărbatul nu a mai cochetat de mult timp cu modelingul, a fost sunat pentru a colabora la o serie de proiecte.

Faimosul este într-o relație de trei ani cu Ana. Cei doi s-au decis să-și unească destinele în toamnă sau primăvară.

Cu ce se ocupă Radu Itu după competiția „Survivor România”? 

În urma emisiunii „Survivor România”, Radu Itu s-a accidentat și a slăbit 8 kilograme. Din cauza problemelor de sănătate, acesta a trebuit să părăsească competiția mai devreme. În cele din urmă, fostul concurent a reușit să-și revină și a început noi proiecte. Într-un interviu, bărbatul a declarat că a reușit să-și rezolve problemele de sănătate și s-a dedicat afacerii sale.

„Am început să stau și mai mult în atelierul meu pentru a confecționa pălării, pot spune că m-am întors la activitățile mele. Am terminat deja confecționarea unei pălării. Care îmi ia destul de mult, este ca în muzică, dacă termin baza apoi accesorizarea e în funcție de client, poate să dureze și o lună de zile”, a declarat Radu Itu. 

Mai mult de atât, fostul concurent de la „Survior România” a fost contactat pentru diferite proiecte după ce a participat la emisiune. Acestuia i s-a propus o colaborare pentru un videoclip alături de iubita sa. Florin Rus a dorit ca vedeta să apară în clipul melodiei „Partea mea de vină”. Radu Itu a fost contactat și pentru un job în modeling. Deși nu a mai cochetat de mult timp cu industria respectivă, lumea a început să îl sune pentru colaborări.

„Acum sunt sunat de toată lumea să mă implic în campanii. Eu nu am mai făcut modeling de ani de zile, dar uite că lumea mă contactează. Sunt același, nu m-am schimbat, am rămas același și înainte și după concurs”, a precizat vedeta.

Radu Itu urmează să se căsătorească cu iubita lui

Radu Itu și-a dat seama că are o relație extrem de frumoasă alături de frumoasa sa iubită. Acesta s-a decis să se căsătorească în primăvară sau toamnă. Cât timp a stat departe de Ana, în Republica Dominicană, Faimosul a realizat cât de mult o iubește și nu dorește să mai petreacă nici o clipă fără ea. Mai mult de atât, bărbatul a precizat că în cea mai importantă zi din viața lui va purta o pălărie. 

„În această toamnă sau cel mai târziu la primăvară mă însor. Decizia e aproape luată, doar perioada încă nu am stabilit-o. Ana, iubita mea de trei ani și jumătate, va fi cea mai frumoasă mireasă din lume. Și cea mai minunată soție! Și da, voi purta o pălărie în ziua nunții mele! Asta cu certitudine!'”, a precizat pălărierul. 

Radu Itu este un bărbat împlinit atât pe plan personal, cât și profesional. Acesta se bucură de numeroase proiecte și de o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa. De o afacere prosperă se bucură și Cristina Bâtlan.

Comentarii
Adauga un comentariu