Cancan ultimă oră

Culiță Sterp nu s-a uitat la bani la o petrecere. Iată cât a scos din buzunar. Reacția muziciantului: “Ajunge. Ajunge!” – VIDEO

Publicat: 25 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Culiță Sterp nu s-a uitat la bani la o petrecere. Iată cât a scos din buzunar. Reacția muziciantului Ajunge. Ajunge - VIDEO

Câți bani i-a dat Culiță Sterp unui lăutar. Fostul concurent de la Survivor nu s-a uitat la bani în timpul unei petreceri și a scos din buzunar o sumă fabuloasă. Până și lăutarul i-a spus să se oprească.

Culiță Sterp este în culmea fericirii de când a devenit tătic pentru prima dată. Iubita lui, Daniela, a născut un băiețel sănătos, iar el nu-și mai încape în piele de fericire. A decis să părăsească Survivor România mai devreme, doar pentru a fi alături de ea atunci când naște.

Câți bani i-a dat Culiță Sterp unui lăutar

Se pare că lui Culiță îi merge de minune atât pe plan personal, dar și profesional. Participarea la Survivor România i-a adus un plus de notorietate, iar colaborarările cu maneliști de top i-au adus bani frumoși în conturi. Deși se afla în competiția lui din Republica Dominicană melodiile sale strângeau mii de aprecieri, odată cu controversata colaborare alături de Loredana Groza, la piesa “Fericire”.

După ce a stat câteva luni bune departe de telefonul mobil, acum își ține fanii la curent cu tot ce face. Postează des pe toate rețelele de socializare.

Câți bani i-a dat Culiță Sterp unui lăutar. Reacția muziciantului, fabuloasă:

Reacția fabuloasă a lăutarului

Recent, a surprins pe toată lumea cu un videoclip publicat pe Tik Tok, în care îi oferă o sumă fabuloasă unor lăutari. Muziciantul, surprins de suma uriașă pe care o primește și probabil neobișnuit cu așa ceva, a avut o reacție fabuloasă:

“Ajunge, viața mea”, spune acesta la un moment dat, însă Culiță Sterp continuă să îi ofere câte o mie de euro. S-a oprit când a ajuns la 2.000 de euro.

La final, cântărețul îi înmânează teancul de bani altcuiva și îi spune să aibă grijă de bani, căci își va cumpăra mașină de ei.

Culiță a adăugat și o descriere care pare să fie cumva explicația pentru gestul său: “Când îti place să primesti trebuie să știi și să dai 🙈

Adauga un comentariu