Mozaic muzical

Ce meserie avea Culiță Sterp înainte de a se apuca de muzică. Puţini cunosc acest aspect

Publicat: 18 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce meserie avea Culiță Sterp înainte de a se apuca de muzică. Puţini cunosc acest aspect
Ce meserie avea Culita Sterp inainte sa devina celebru pe scena muzicala

Înainte de a ajunge să cânte, Culiță Sterp avea o meserie la care puţini dintre admiratorii săi se gândeau. Concurentul de la Survivor România 2021 nu a fost răsfăţat toată viaţa. Prin multă muncă şi dăruire, acesta a reuşit să ajungă unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de la noi din ţară.

Culiță nu a ezitat să muncească din greu pentru binele familiei sale și pentru propria-i evoluție.

Meserie neaşteptată pentru „Faimosul”  de la Survivor România 2021

Înainte să plece în Republica Dominicana, Culiță a povestit într-un interviu despre momentele în care îşi ajută familia şi mergea pe câmp cu oile. O întâmplare amuzantă povestită de faimos a stârnit hohote de ras. Fiind privat de tehnologie în acea perioadă şi neputând lua legătura cu cei de acasă, acesta convenea o anumită oră și un loc unde să îi fie adusă mâncarea. Cu toate astea au fost şi momente când, din varii motive, aceasta se lăsa așteptată. Astfel că el făcea foamea întreaga zi, după cum a povestit, amuzat, Culiță.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă”, rememorează amuzat faimosul Culiță Sterp.

Acum este celebru, iar melodiile sale apreciate de milioane de fani. Însă el are și o îndeletnicire total aparte de cea artistică.

Culiță Sterp a povestit cum, în urmă cu câțiva ani, a oferit ajutorul necesar pentru venirea pe lume a 1000 de miei.

„Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, a povestit Culiță Sterp despre experiența moșitului.

Ce vârstă are Culiță Sterp și cine este de fapt

Culiță Sterp avea o meserie neaşteptată înainte de a deveni celebru. Cântărețul și-a câștigat notorietatea și datorită atitudinii pe care o adoptă. În prezent, artistul este unul dintre concurenții de la Survivor România 2021, făcând parte dintre cei 12 „faimoși”.

Fanii l-au desemnat deja cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România și își doresc ca el să fie marele câștigător de anul acesta, dar asta nu e tot.

În timpul probelor, la care acesta a participat până în prezent, cei de acasă au observat un detaliu pe care puțini l-au văzut la Culiță în timpul competiției. Mai exact, artistul a fost comparat de fani cu unul dintre cei mai buni concurenți ai sezonului 1 Exatlon! Este vorba despre Cătălin Cazacu, sportivul care a făcut furori pe parcursul competiției de la Kanal D.

„Culiță are stilul lui Cazacu. M-a impresionat Culiță. E bun, mai ales pe final. Bravo!”, a fost observația unui fân, exprimată într-un comentariu la o fotografie în care apare Culiță Sterp pe traseul din Republica Dominicană.

Adauga un comentariu