Radio

Culiță Sterp s-a despărțit de logodnica lui? Ce imagine a postat Daniela Iliescu

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Culiță Sterp s-a despărțit de logodnica lui Ce imagine a postat Daniela Iliescu
Culiță Sterp și Daniela Iliescu au o relație de 3 ani și au împreună un copil

Recent, în mediul online a apărut un zvon potrivit căruia, Culiță Sterp s-ar fi despărțit de logodnica sa, Daniela Iliescu. Se pare că totul a pornit de la o imagine postată de iubita artistului pe contul de socializare. În fotografia respectivă, Daniela Iliescu este singură și pare tristă și abătută, de aici și concluzia trasă de internauți.

Culiță Sterp și logodnica se iubesc foarte mult și au împreună un copil, care este totul pentru ei. Cei doi se afișează tot timpul împreună, atât pe rețelele de socializare, cât și în afara lor. Cu toate acestea, în ultimele zile nu au mai făcut acest lucru, iar fanii lor au început să își pună întrebări.

Fanii au crezut că artistul Culiță Sterp s-a despărțit de logodnica lui, Daniela Iliescu

În ultimul timp, Culiță Sterp și logodnica lui au fost ținta unor atacuri, din partea internauților, pe rețelele de socializare. Acest lucru s-a întâmplat mai ales după ce artistul a provocat accidentul rutier de la Cluj-Napoca. În plus, au mai existat și zvonuri potrivit cărora Daniela Iliescu nu se înțelege deloc cu mama lui Culiță. Semne cu privire la acest lucru au apărut la nunta Getuței, sora mai mică a lui Culiță Sterp.

Iar acum, o postare a logodnicei lui Culiță Sterp pare să toarne gaz pe foc în acest sens, cu privire la relația lor. În urmă cu câteva ore, Daniela Iliescu a postat o imagine pe contul de Instagram, în care apare singură, fără partenerul ei de viață. Mai mult, blondina pare tristă și abătută în poza cu pricina. Cu toate că fotografia nu exprimă nimic, aceasta l-a făcut pe unul dintre internauți să intre la bănuieli și a întrebat-o dacă mai formează un cuplu cu artistul.

„Tu și Culiță nu mai formați un cuplu?”, a scris un internaut în mediul online.

Logodnica lui Culiță Sterp nu a avut nicio reacție

Ei bine, întrebarea internautului a rămas fără răspuns din partea Danielei Iliescu, fapt ce adâncește și mai tare misterul. Însă, blondina nu a răspuns deoarece la începutul anului a mărturisit că nu își dorește să mai consume energie pentru a le răspunde celor care îi lasă comentarii sau mesaje negative.

„În 2023, mi-am făcut o promisiune: să nu mai răspund comentariilor sau mesajelor stupide, de hate. În toți anii ăștia, de când mă știți datorită relației mele, mi-am dat seama că nu ar trebui nici să mă deranjeze și nici să mă afecteze părerile unor oameni care nu ma cunosc personal. Viața mea nu se schimbă cu nimic odată cu părerile altora, așa că de ce să îmi aloc energia, când oricum nu se schimbă nimic și nici nu am vreun interes să schimb părerea unor oameni care nu îmi cunosc «povestea»”, a fost mesajul transmis de logodnica lui Culiță Sterp.

Adauga un comentariu