Cancan ultimă oră

Cum a ajuns Nicoleta Voicu într-o relație cu un bărbat însurat: „A fost o experiență din viața mea”

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nicoleta Voicu este una din cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta a făcut mai multe dezvăluriri despre viața ei și a mărturisit că a avut o relație cu un bărbat însurat, fără să știe că acesta avea o soție acasă.

Artista a ajuns la vârsta de 50 de ani și a spus că a avut parte de mai multe dezamăgiri în dragoste. Cea mai cunoscută a fost cea trăită în relația Gheorghe Turda, care s-a încheiat cu scandal, dar și cea provocată de legătura amoroasă pe care a avut-o cu un bărbat însurat.

Cum a ajuns Nicoleta Voicu într-o relație cu un bărbat însurat

Deși a avut parte de mai multe dezamăgiri în dragoste, artista a dezvăluit că este pregătită să dea o nouă șansă iubirii și a luat in calcul inclusiv varianta de a se căsători din nou, dacă găsește bărbatul potrivit.

Nicoleta Voicu susține știe ce vrea de la viitorul partener, datorită experiențelor pe care le-a avut. Se pare că printre relațiile ei eșuate s-a strecurat și cea cu un bărbat căsătorit. Fosta parteneră a lui Gheorghe Turda nu a vrut să dea prea multe detalii, dar a menționat că a aflat târziu că bărbatul era însurat, acela fiind și momentul în care s-a terminat „povestea” lor.

„A fost o poveste și am aflat târziu că este căsătorit. Eternele povești de iubire și aceleași texte. A fost așa un flirt, până în momentul când am aflat că e căsătorit. A fost o experiență din viața mea”, a mărturisit Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Acum, artista vrea să pună capăt experiențelor neplăcute și să-și găsească bărbatul care o să-i fie alături la bine și la rău, inclusiv atunci când nu arată „ca scoasă din cutie”.

Nicoleta Voicu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Nicoleta Voicu a făcut mărturisiri șocante de curând, când a povestit că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Aceasta susține că a fost față în față cu moartea și crede că ar fi putut fi vorba despre leucemie sau alte tumori. Artista a mărturisit că se trezea în fiecare dimineață cu vânătăi destul de mari pe tot corpul, fără să se fi lovit sau să aibă diferite accidente care i le-ar fi putut cauza.

„Toate își spun cuvântul la un moment dat. Cred că s-a produs o dereglare în organismul meu. Aceste vânătăi despre care tot vorbesc explodau în fiecare zi. Poate ajunge la inimă sau la creier. Practic, moartea. Ești cu sabia deasupra capului”, a povestit Nicoleta Voicu.

Adauga un comentariu