Cancan

Cum a cerut-o Marius Moga de soție pe Bianca Lăpuște. Detalii inedite din interiorul cuplului

Publicat: 18 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a cerut-o Marius Moga de soție pe Bianca Lăpuște. Detalii inedite din interiorul cuplului
Marius Moga traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de frumoasa lui sotie

Marius Moga, îndrăgitul cântăreț și compozitor, pare să fi găsit rețeta succesului alături de cea care îi este soție, Bianca Lăpuște. Cunoscut pentru piesele sale de un real succes, cântărețul are o carieră frumoasă de care este mândru, dar și o nevastă care îl susține mereu în proiectele sale.

Diferența de vârstă dintre cei doi nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste, să se căsătorească și să aibă o fetiță de care sunt extrem de mândri. Aceștia formează un cuplu apreciat și admirat de public.

Cum a început povestea de dragoste dintre Marius Moga și Bianca Lăpuște

Marius Moga mărturisește într-un interviu că a fost fascinat de frumoasa Bianca încă de la prima întâlnire. Delicatețea și răbdarea acesteia, dar și maturitatea l-au cucerit definitiv pe faimosul compozitor. Marius Moga recunoaște că s-a îndrăgostit de Bianca la prima vedere, simțind că ea va fi aleasa.

Cei doi au fost o perioadă buni prieteni, după care relația dintre ei a luat cursul unei frumoase povești de dragoste.

„Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri apoi, lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față”, spunea compozitorul.

„Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva”, declara Bianca Lăpuşte într-un interviu.

Bianca Lăpuște și Marius Moga s-au cunoscut la petrecea angajaților Pro TV din anul 2013.

”La o petrecere Pro TV din decembrie 2013, când amândoi eram prezenţi acolo în scop profesional cumva, era petrecerea angajaţilor de 1 decembrie. Eu venită de la Iaşi, el venit direct de la Vocea României, a zis să dea şi el o fugă, să stea 15 minute şi a rămas pentru toată viaţa.” a mai precizat vedeta tv.

Cum a cerut-o Marius Moga de soție pe Bianca Lăpuște

Marius Moga mărturisește că momentul a fost unul firesc și așteptat, cei doi simțind de la început că sunt unul pentru celălalt. Cererea în căsătorie a fost spontană, naturală și a venit ca o confirmare a sentimentelor dintre ei.

„Deviza noastră în general este spontaneitatea, iar eu și Bianca suntem două persoane creative și spontane. De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt”, declara Marius Moga in urma cu ceva timp.

Dacă în rolul de compozitor și cântăreț Marius Moga este considerat de colegi un perfecționist, uneori antipatic, în ipostaza de soț și tată lucrurile stau altfel. Celebrul artist este un soț iubitor, grijuliu și atent cu soția sa, Bianca, pe care o iubește enorm.

Marius Moga în ipostaza de soț și tată. Detalii inedite din interiorul cuplului

Într-un interviu, Marius Moga a vorbit despre cum reușesc să aibă o relație atât de frumoasă și o căsnicie puternică:

„Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală.”

Îndrăgitul compozitor este extrem de mândru de soția sa, care îl susține în proiectele sale muzicale, fără a neglija familia:

„Mi-am dat seama, pe măsură ce am cunoscut-o mai bine, că Bianca este o zână, face magie și în ceea ce privește zona profesională, și pentru familie. Ea este o mamă dedicată și o soție incredibilă. De multe ori nu știu cum poate jongla cu toate aceste lucruri, de aceea și pentru multe alte motive are toată iubirea și admirația mea.”

Marius Moga și Bianca Lăpuște au împreună o fetiță de care sunt mândri. Aceștia reușesc să îmbine perfect planul profesional cu cel personal, preocupându-se atent de educația și nevoile fetiței lor, Maria. Marius Moga recunoaște că rolurile le sunt împărțite, fiind doi părinți mândri de copilul lor:

„Eu și Bianca o adorăm pe Maria și vrem să stăm cât mai mult timp cu ea; ca și în cazul lucratului, mereu ne împărțim.”

Marius Moga recunoaște cu mândrie că fiica lui este foarte creativă și talentată și compune propriile piese: „Maria e foarte creativă, are câteva compoziții, dar mi-am dat seama că îi place să compună, dacă cumva încerc să-i arăt cum se face nu mai vrea, gata, ea le știe. (…) Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie.”

Marius Moga se bucură și în prezent de un real succes cu piesele sale îndrăgite de public. Compozitorul este împlinit și fericit, având o carieră și o familie frumoasă. Artistul este motivat și de soția sa, Bianca Lăpuște, care îl susține mereu în proiectele sale, dar și de fetița Maria, care moștenește talentul tatălui. Marius și Bianca formează un cuplu de câțiva ani, atrăgând aprecierea și admirația publicului.

Adauga un comentariu