Cancan ultimă oră

Cum a fost surprinsă soția lui Gigi Becali. Luminița este opusul soțului ei la capitolul expunere

Publicat: 13 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a fost surprinsă soția lui Gigi Becali. Luminița este opusul soțului ei la capitolul expunere
Luminița și Gigi Becali s-au cunoscut pe când ea avea 14 ani, iar el 26

Pe cât de expus este Gigi Becali, pe atât de discretă și scumpă la vedere este soția sa, Luminița. Cei doi se cunosc de când erau adolescenți și sunt împreună de o viață. Niciodată, în toți acești ani, nu s-au auzit bârfe despre ei, nu au fost implicați în scandaluri, arătând astfel, că pentru ei familia este sfântă.

Cum a fost surprinsă soția lui Gigi Becali

Luminița Becali este o femeie frumoasă, o soție devotată și o bunică iubitoare. Recent, soția latifundiarului a fost surprinsă de paparazzi ieșind dintr-un mall din Capitală. Luminița și-a scos nepoțica la cumpărături și a fost foarte atentă și grijulie cu aceasta.

Cum a fost surprinsă soția lui Gigi Becali. Luminița este o prezență foarte discretă

Cu o eleganță aparte, soția omului de afaceri din Pipera a mers încet spre mașină, cu nepoțica de mână. Micuța este fiica Teodorei și împlinește anul acesta doi anișori.

Luminița Becali este o prezență rară în lumina reflectoarelor. Preferă viața simplă și se ocupă de familia ei. Ea și Gigi Becali au trei fete: pe Cristina, Teodora și Alexandra. Teodora este căsătorită și i-a făcut nepoți pe părinții ei.

Cum a început povestea de dragoste dintre Luminița și Gigi Becali

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Luminița și Gigi Becali s-au cunoscut pe când ea avea 14 ani, iar el 26. Nunta lor a avut loc în 1994. Despre soția sa, Gigi Becali evită să vorbească în declarațiile publice.

Dintotdeauna a avut grijă să pună o linie între afaceri, fotbal și familie. O singură declarație a făcut despre soția sa și relația pe care o are cu aceasta. Iată ce a spus latifundiarul despre femeia care i-a dăruit trei fete:

Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!, a declarat Gigi Becali într-un interviu, acum câțiva ani.

Luminița nu este implicată în afacerile soțului ei, deși multe dintre ele sunt trecute pe numele ei. Ea și-a dorit discreție, fiind o persoană care nu iubește lumina reflectoarelor, iar soțul ei a avut grijă să-i îndeplinească dorința și nu a expus-o fără voia ei.

 

Adauga un comentariu