Cancan ultimă oră

Cum a încercat Alexandra Stan să-și ia viața?Artista a avut două tentative

Publicat: 21 mai 2022
Alexandra Stan este o solistă vocală și compozitoare din România

Alexandra Stan este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală autohtonă. Este mereu zâmbitoare și fericită la fiecare apariție a ei fie pe rețelele de socializare, fie pe micul ecran, însă puțină lume știe, de fapt, ce s-a întâmplat în viața ei.

Artista și-a pus sufletul pe tavă și a dat detalii neștiute până acum din ceea ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise. Blondina a dezvăluit într-un podcast că a încercat nu o dată, ci chiar de două ori să-și pună capăt zilelor.

Alexandra Stan, la un pas de a recurge la un gest necugetat. Cine a salvat-o în ultimul moment?

În urmă cu puțin timp, artista a făcut publice mai multe detalii neștiute din viața ei privată.

Deși pare că totul este roz în viața ei, au fost momente când a fost încercată de cele mai negre gânduri. Alexandra Stan a încercat să se sinucidă de două ori, iar asta s-a întâmplat nu de mult timp, ci chiar în scurta perioadă cât a fost căsătorită cu Marcel. Blondina a povestit cu lux de amănunte una dintre aceste experiențe.

Se afla în Elveția, acolo unde urma să cânte la o petrecere privată, la care participa însuși președintele țării.

Înainte de a urca pe scenă, Alexandra Stan a înghițit mai multe pastile, însă, din fericire, nu și-a dus planul la bun sfârșit. Tatăl ei, care o însoțea la eveniment, a intrat peste ea în cameră și a ajutat-o să-și revină.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”, a mărturisit Alexandra Stan.
Adauga un comentariu