Magazin

Cum a MURIT Nicolae Guta? Adevarul din spatele stirii care a STARNIT INTERNETUL!

Publicat: 14 sept. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dupa ce o stire socanta a aparut online a aparut o stire conform careia Nicolae Guta a murit, fanii sai si-au facut griji pentru sanatatea artistului care a slabit drastic in ultimele luni.
Totusi, adevarul este altul. Guta a recunoscut ca nu este bolnav de cancer, sau SIDA asa cum se zvonea, ci si-a facut operatie de…micsorare de stomac. ”Nicolae Guta si-a operat stomacul. S-a speriat ca e bolnav si ca nu mai poate slabi, asa ca a apelat la medici. Era disperat, doar ca a ascuns tuturor ce a facut, doar Cristina stia. Apoi s-a aflat…”, spun apropiatii artistului, conform Wowbiz.
Aceste informatii au iesit la iveala dupa ce Guta a declarat la TV ca a tinut un regim alimentar strict, cauza slabirii bruste. „Adevarul este ca iubesc. M-am impacat cu Cristina recent, am fost certati dar am revenit la sentimente mai bune dupa unele certuri dintre noi. 
Ea mananca sanatos si asa am ajuns sa ma dau si eu dupa ea. M-am decis sa slabesc pentru ca intr-o zi m-am intrebat Asa ca m-am pus pe treaba pentru ca ea sa stea langa mine”, spunea el in cadrul unui interviu.
Cum a murit Guta?
La mai putin de 24 de ore dupa ce stire s-a viralizat, apropiatii lui Guta au luat atitudine dorind sa faca lumina in acest caz si au publicat un mesaj sugestiv pe Facebook. Concret, ei au publicat o melodie noua lansata chiar in ultima zi de vara, intitulata ”Ce fierbinte-i dragostea cu tine”. „”Clip nou! Ce fierbinte-i dragostea / Cu tine si se simte / Tare dulce si fericire imi aduce /Traim intr-o lume numai pt noi!”, este mesajul care a fost postat pe pagina de Facebook a lui Nicolae Guta.
Nicolae Guta, pe numele sau real Nicolae Linguraru este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti si compozitori romani de manele. Numele sau de scena mai apare scris ca Nicolae Gutsa (transliterare) in cazul publicului nevorbitor de limba romana.
Asta inseamna sa fii mafiot
A debutat discografic in 1992, bucurandu-se de aprecierea publicului mare numai in ultimii ani 1990. Repertoriul sau este impresionant ca vastitate si prin diversitatea stilistica. Cantaretul a abordat mai intai genul lautaresc (fiind apreciat de criticii straini ca un exponent al muzicii de jazz tiganesc contemporane). Din anul 1998, muzica lui Guta foloseste tot mai frecvent ritmul de manea, interpretul devenind unul dintre principalii promotori ai genului. Se va autointitula „regele manelelor” in 2004. Manelele create de Guta imbina elemente de muzica lautareasca cu influente din genurile pop si hip hop. Printre cele mai mari succese ale sale se numara piesele „Ce frumoasa esti (Dintr-o mie de femei)” (2001) si „As renunta” (2003).
Adauga un comentariu