Prima pagină » Cancan » Cum a reacționat Andreea Tonciu când a aflat că este însărcinată. „Îți dai seama că m-a auzit tot blocul…”

Cum a reacționat Andreea Tonciu când a aflat că este însărcinată. „Îți dai seama că m-a auzit tot blocul…”

17 mai 2024, 13:01,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Tonciu a vorbit despre momentul în care a aflat că este însărcinată și cum a reușit mama ei să o convingă să păstreze copilul.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt împreună de 8 ani, iar în acest timp relația lor s-a dezvoltat foarte rapid. Ca rezultat, fiica lor, Rebecca, va împlini 8 ani în acest an. Într-un moment anterior, Andreea Tonciu a împărtășit cum a aflat că este însărcinată, la scurt timp după ce l-a întâlnit pe soțul său.

Acum, bruneta a dezvăluit informații surprinzătoare despre acel moment, în timpul podcastului lui Bursucu.

Cum a reacționat Andreea Tonciu când a aflat că este însărcinată

Vestea că era însărcinată a lovit-o pe vedetă ca un fulger, deoarece abia îl cunoscuse pe tatăl fetiței sale. Într-un moment de confuzie, Andreea Tonciu a luat în considerare posibilitatea unui avort. Cu toate acestea, mama ei a reușit să o convingă să păstreze copilul și să o asigure că totul va fi bine, așa cum s-a și întâmplat.

„M-am dus la munte. Am făcut acolo ce trebuia să facem la munte, doi îndrăgostiți la început. Am venit acasă, ne-am mutat împreună. La un moment dat, nu mai puteam să fumez. Îmi era rău, nu mai suportam mirosul de țigară. Mă gândeam ce Doamne iartă-mă nu mai pot eu să fumez. Îmi era foarte rău. Dacă oi fi gravidă? Aoleu, ia să fac un test!E Eram acasă cu o prietenă de-a mea.

S-a dus la farmacie, mi-a luat un test, au ieșit două linii din prima. Aoleu, sunt gravidă! Ce mă fac? De abia îl cunosc pe băiatul ăsta. Îți dai seama că m-a auzit tot blocul. Urlete, plânsete, ce mă fac? Nu-l cunosc pe băiat. De 3-4 săptămâni sunt cu el, ce fac? Zic: Doamne, n-am avut în viața mea un băiat mai mic decât mine. E cu 5 ani mai mic.

O sun pe mama. Era pe alt fus orar, era în America mama. Îi zic că sunt gravidă și îmi spune să îl opresc. I-am zis că eu îl dau afară pentru că nu îl cunosc pe băiatul ăsta. Nu îl cunoșteam îndeajuns pe soțul meu și îmi era frică. Dacă mă părăsește, rămân cu copilul pe cap. Nu, eu vreau să am o familie cap-coadă, nu doar de dragul de a face un copil .”, a povestit bruneta.

Ce pasiuni nevinovate au adus-o pe Andreea Tonciu la „faliment”

După cum știm deja, Andreea Tonciu este incredibil de sinceră, chiar și când vine vorba despre banii pe care îi are sau pe care i-a cheltuit deja. Puțini s-ar fi gândit la acest lucru, însă în urmă cu mai mulți ani, unul dintre drumurile frecventate de brunetă erau spre casele femeilor care îi ghiceau!

Vedeta a dezvăluit că toți banii pe care i-a câștigat în televiziune au fost cheltuiți pentru a i se citi în cărți.

Andreea Tonciu a declarat că le cunoștea pe toate femeiel care ghicesc în cărți din București, iar la un moment dat ajunsese chiar și în Giurgiu. Deși a cheltuit o mulțime de bani, Andreea Tonciu nu regretă niciun leu!

În cadrul unui podcast, Andreea Tonciu a dezvăluit cum a reacționat în momentul în care a aflat că este însărcinată.

Comentarii
  • Ptiu, m-am speriat ca e iar insarcinata! Vroiam sa vad cu cine de data asta ca nu credeam ca o fu_e acelasi barbat de 2 ori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *