Cancan

Cum a reacționat Gheorghe Dincă în momentul în care a aflat că rămâne după gratii! Avocatul criminalului:”Nici n-a vrut să discute de altceva!”

Publicat: 18 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a reacționat Gheorghe Dincă în momentul în care a aflat că rămâne după gratii Avocatul criminaluluiNici n-a vrut să discute de altceva

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a făcut noi declarații după ce mandatul acestuia de arestare preventivă a fost prelungit. Acesta a dezvăluit că monstrul din Caracal nu a avut nimic de comentat.

La scurt timp după ce s-a aflat că Gheorghe Dincă, omul care le-ar fi răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, rămâne după gratii, avocatul lui a dezvăluit că el nu s-a împotrivit deloc.

Își asumă faptele

”Nu a făcut prea multe declaraţii. El s-a declarat de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El îşi asumă faptele, este normal să procedeze în acest mod, cel puţin din punctul lui de vedere. L-am întrebat ce poziţie procesuală va avea în raport de această propunere de arestare preventivă. Mi-a spus că este de acord cu ea, indiscutabil. Nici nu a vrut să discute de altceva. L-am întrebat dacă e sigur şi a zis, cum, sigur că sigur”, a spus avocatul.

Miercuri, în jurul orei 11, Gheorghe Dincă a fost scos din arest şi dus în faţa magistraţilor pentru prelungirea mandatului de arestare preventivă. În timpul şedinţei de judecată care nu a durat foarte mult, suspectul a spus că este de acord să rămână în continuare în spatele gratiilor. La ieşire, avocatul lui a lansat însă o ipoteză îngrijorătoare.

„Trimiterea în judecata se va face mai repede, intr-o luna ar trebui facută pentru că apare riscul sa fie pus în libertate. Nu si-l asuma niciun procuror riscul. Este posibil sa mai fie audiat. El e dispus a mai dea declaratii.”, a declarat avocatul Lascoschi.

Din 27 de august şi până în prezent au trecut 83 de zile, ceea ce înseamnă că, procurorii Diicot mai au la dispoziție trei luni să trimită în judecată acest dosar pentru a evita riscul că presupusul criminal să ajungă în libertate.

Adauga un comentariu