Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum a reacționat Jorge când a aflat că soția lui, Ramona, e cu 10 ani mai mare și că are un job extrem de bine plătit

Cum a reacționat Jorge când a aflat că soția lui, Ramona, e cu 10 ani mai mare și că are un job extrem de bine plătit

20 apr. 2022, 21:29,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Jorge a dezvăluit abia acum, după aproape un deceniu de căsnicie, cum a reacționat când a aflat că soția lui, Ramona, e cu 10 ani mai mare decât el. Deși formează un cuplu închegat și solid, artistul a recunoscut că, la început, se certau din cauza diferenței de vârstă. Iată cum a început frumoasa lor poveste de iubire!

Recent, Jorge a fost invitat în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță pe YouTube. Printre altele, artistul a vorbit și despre viața lui amoroasă. A povestit cum a cunoscut-o pe Ramona Prodea, menționând că au fost înainte de toate colegi. Prima dată s-au văzut atunci când el era însurat cu Alina Laufer, iar, după divorț, el și Ramona au devenit din prieteni, iubiți.

Cum a reacționat Jorge când a aflat că soția lui, Ramona, e cu 10 ani mai mare

Potrivit spuselor lui Jorge, el și soția lui, Ramona, s-au cunoscut la teatru. Atunci, ea venise la repeteție, deoarece fiica ei, Ilinca, juca în piesa Romeo și Julieta pentru copii. La acea vreme, niciunul dintre ei nu se gândea că vor avea o relație.

„Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea a venit la repetiție pentru că Ilinca (n.r. fata ei dintr-o relație anterioară), juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Dar noi nu aveam nicio treabă, nu ne gândeam că o să ajungem la asta. Noi și când ne-am întâlnit ne-a făcut cunoștință o prietenă comună.

Se zicea atunci că mi-a luat mașină ea, că m-am dus după bani, dar asta s-a întâmplat. Am făcut un leasing pe firma ei ca să am cu ce să mă mișc și plăteam. Divorțul meu a însemnat blocaj financiar, dar eu aveam proiecte pe TV. Eu am plâns 2 luni în casă, nu mai aveam niciun ban, nu mai aveam nimic. Singurii bani de care dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata, erau 2.000 de dolari”, a povestit Jorge în podcastul La Măruță.

Jorge, despre momentul în care s-a mutat cu soția lui: „Ea era obișnuită singură”

După ce a divorțat, Jorge a început să se apropie din ce în ce mai mult de Ramona. La început, acesta se visa bărbat singur și liber și nu credea că se va ma însura vredoată. În ciuda gândurilor lui, după un an și trei luni de când a divorțat de Alina Laufer, cântărețul a cerut-o de soție pe actuala lui nevastă. Asta s-a întâmplat în aprilie 2013. Deși au făcut nunta în august, abia în decembrie au decis să locuiască împreună.

„Ea era obișnuită singură, a crescut-o pe Ilinca singură până la 8 ani. Era deja autonomă când am venit eu în viața ei. Brusc era cineva în casă, un bărbat și lucrurile au fost 80% benefic și 20% s-a reglat totul pe parcurs”, a explicat el.

Fire deschisă, Jorge a recunoscut că, de-a lungul relației, el și Ramona Prodea au întâmpinat diferite „piedici”. Au existat multe certuri, dar, din fericire, s-au împăcat mereu rapid. Timpul i-a ajutat să se cunoască mai bine și să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Cât despre certurile de cuplu de la început, acesta a dezvăluit că multe erau din cauza vârstei. Ea e mai mare cu 10 ani decât solistul, lucru pe care el nu l-a știut de la început. Din fericire, acum au trecut peste toate obstacolele și formează o familie fericită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *