Actualitate

Cum a reacționat Robert Negoiță după ce a aflat că nu mai este primarul sectorului 3 din Capitală

Publicat: 31 aug. 2020
Cum a reacționat Robert Negoiță după ce a aflat că nu mai este primarul sectorului 3 din Capitală
Cum a reacționat Robert Negoiță după ce a aflat că nu mai este primarul sectorului 3 din Capitală

Cum a reacționat Robert Negoiță după ce a aflat că nu mai este primarul sectorului 3 din Capitală. Din cauza faptului că Robert Negoiță candidază din partea altui partid politic în toamnă, acesta a fost suspendat din funcția de primar al Sectorului 3. Cel care a semnat un ordin de încetare a mandatului este Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Robert Negoiță consideră acest fapt un demers pripit și are în plan contestarea în instanță

„Consider acest demers pripit și lipsit de responsabilitate și intenționez să îl contest în instanță. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită și nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunității, respectiv acela de nu avea un vid de conducere și coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3”, a anaunțat pe Facebook Robert Negoiță.

Politicianul a precizat că a fost notificat de colegii săi din primărie, deoarece este în autoizolare după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Azi, am fost notificat de colegii mei din Primăria Sectorului 3 de faptul că s-a primit prin email un ordin de suspendare a mea din funcția de Primar al Sectorului 3, ordin emis de Prefectul Municipiului București. Spun că am fost notificat de colegi, dat fiind că, așa cum știți, săptămâna trecută, am fost testat pozitiv pentru Covid-19, astfel că, în prezent, sunt în concediu medical”.

„Este jenant că, în continuare, o parte a clasei politice din România înțelege competiția astfel, adică aleargă după asemenea victorii mici și care nu aduc niciun beneficiu comunității, demonstrând că, pentru unii, baza o reprezintă: 100% politica și 0% muncă. (…) Vom face tot posibilul ca activitatea PS3 să nu fie blocată”, a mai adăugat Negoiță.

Ordin privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar. Cum a reacționat Robert Negoiță

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat luni, 31 august 2020, ordinul ce face referire la constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoiță, deoarece face parte din alt partid politic.

„Se constată încetarea de drept la data de 19 august 2020 a mandatului de primar al Sectorului 3 București al lui Robert Sorin Negoiță, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile din 27 septembrie 2020 pentru funcția de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat și a fost ales primar la alegerile locale din 2016”, se arată în ordinul semnat de Gheorghe Cojanu.

Robert Negoiță candidează din partea Alianței 2020, formată din ProRomânia și Partidul București 2020.

Robert Negoiță a fost diagnosticat cu coronavirus

Robert Negoiță a fost diagnosticat cu coronavirus în urmă cu câteva zile. Primarul din Sectorul 3 al Bucureştiului a explicat, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că în urma unei testări a rezultat că este pozitiv la infectarea cu COVID-19.

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, primarul Sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiță, a menţionat că în urma unei testări efectuate s-a confirmat faptul că are coronavirus. În urma unor simptome apărute, primarul a fost să se testeze:

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Adauga un comentariu