Cancan ultimă oră

Cum a reacționat tatăl Danielei Crudu atunci când a aflat că fiica sa a fost mutilată de iubit

Publicat: 09 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Daniela Crudu a ajuns mutilată la spital, după un conflict dintre ea și iubitul ei. Un apel la 112 făcut la 112 la ora 05.30 dimineața anunța coșmarul prin care trecea Daniela Crudu. Vedeta a sunat să ceară ajutor după ce fusese bătută și dată afară din casă de iubitul ei, un bărbat croat care trăiește în România și deține un apartament în zona Prelungirea Ghencea. Echipajul de poliție a găsit-o pe Daniela afară, desculță și plină de sânge.

Declarațiile purtătorului de cuvânt de la Poliția Capitalei

„Secția 23 de Poliție a fost sesizată prin apel la 112 de către o femeie de 30 de ani cu privire la faptul că este agresată de iubitul ei. Polițiștii sosiți la fața locului au luat legătura cu persoana vătămată, care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. „, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Daniela Crudu a fost transportată de urgență la spital, dar medicii au stabilit inițial că nu este nevoie de internare. Fosta asistentă TV s-a întors apoi la urgență, de data aceasta pe targă, cu dureri insuportabile de la leziunile interne produse de lovituri. Medicii au stabilit că vedeta are nasul spart, piciorul rupt și mai multe traumatisme pe corp. Pentru că Spitalul Universitar nu are secție de ORL, s-a decis transferul vedetei la o clinică privată, unde a fost operată la nas.

În tot acest timp, tată Danielei Crudu nu a știut nimic din ce se întâmplă.

„Nu stiu nimic de ce se întâmplă cu fata. Poate o să mă duc mai târziu (nr. la spital). Nu am vorbit cu ea…dacă nu avea telefon nu știu nimic. „, a declarat ea, potrivit Stirile Kanal D.

Tatăl, ca și toți membrii familiei, o știau pe Daniela fericită alături de iubitul croat. Chiar de Sărbători fuseseră împreună la ski, în zona Tirol din Austria, de unde vedeta a postat continuu fotografii și imagini video cu vacanța de lux în care era răsfățată de bărbatul de lângă ea. Mai mult, Daniela Crudu a postat și imagini de la reclame pe care le realiza pentru diverse produse, semn că îi mergea bine și financiar, nu numai în dragoste. Deși vedeta a renunțat să depună plângere pe numele iubitului pe care a ales să îl țină ascuns chiar și în pozele postate din vacanța în Austria, poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal. Tatăl Danielei a fost audiat deja, iar omul de afaceri croat a fost chemat luni, 10 ianuarie, la Poliție. Deocamdată a fost transmis un ordin de restricție pe numele lui.

Tatăl Danielei Crudu a aflat din presă de bătaia fiicei sale

Bărbatul părea să nu știe nimic la acel moment de coșmarul prin care trecuse Daniela, în ciuda faptului că bruneta se afla deja de câteva ore bune la spital.

„Nu știu, nu știu nimic…o fi pe la o prietenă.”, a fost răspunsul inițial dat de Nelu Crudu.

Ușor confuz, tatăl vedetei a adăugat:

„Eu știu că e bine…parcă am vorbit cu sora. E bine, deci nu sunt probleme. Nu știu nimic de nenorocitul ăla (nr. iubitul croat) Ce să-i spun, nu-l cunosc, nu știe nici românește. Nu știu care a fost motivul, nu știu nici cine e acest om… ce să vă zic. Eu mă duc acum să rezolv niște treburi…”

Adauga un comentariu