Cancan ultimă oră

Cum a reușit soțul Andreei Tonciu să-și supere soția: S-a lăsat cu lacrimi!

Publicat: 18 iun. 2021
Andreea Tonciu și Daniel Niculescu
Andreea Tonciu și soțul ei s-au certat deoarece acesta nu a lăsat-o să revină în televiziune

Soțul Andreei Tonciu, Daniel Niculescu, a reușit să-și supere foarte tare soția, scandalu ldintre cei doi fiind auzit și de vecini. Gestul lui Daniel s-a lăsat cu lacrimi și cu vorbe grele spuse de amândoi.

Totul a pornit de la faptul că fostei vedetă de la Kanal D I s-a interzis de către soț să mai particpe la emisiuni TV. În trecut cei doi s-au certat și atunci când Andreei I s-a propus să participe la emisiunea Asia Express, de la Antena 1. Atunci, Andreea a regretat că a ascultat de soțul ei, intrând în depresie deoarece simte că locul unde se simte cel mai bine este în televiziune.

În momentul în care a aflat că în emisiunea de la Antena 1 urma să paritcipe și Bianca și Margherita, Andreea și Daniel erau într-un club și au îcneput să se certe. Scandalul a continuat și când au ajuns acasă. Andreea spunea atunci că ar fi mers cu Oana Radu sau cu sora ei. Daniel și-a impus punctual ș iAndreea n ua acceptat propunerea celor de la Antena 1.

Andreea Tonciu, Daniel Niculescu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Andreea Tonciu nu crede că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Fosta asistentă TV a comentat scandalul momentului în care sunt implicați Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Andreea s-a delcarat uimită de un eventual divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Bruneta consider că nașii ei nu se vor despărți, pentru că, în urmă cu câteva zile, ea și soțul său, Daniel Niculescu, s-au întâlnit cu ei și nimic din comportamentul lor nu a prevestit anunțul.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt relații foarte bune cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, motiv pentru care vestea divorțului dintre celebrii soți a picat ca un trăsnet asupra finei lor.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu

Daniel Niculescu este fost sportiv de performanţă, făcând box câțiva ani. După despărțirea de un alt sportiv, Nicolae Mitea, cu care a fost împreună mai bine de șase ani, Andreea l-a cunoscut pe Daniel într-un mall și de atunci au rămas împreună.

Dacă Andreea a ținut mereu prima pagină a ziarelor de cancan, despre Daniel nu se știu prea multe lucruri. Acesta a locuit mai mulţi ani la Bologna și şi-a făcut o parte din studii în Italia, unde de altfel a terminat liceul.

Andreea și Daniel au făcut nunta în 2016, nași fiind Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux, unde au participat 300 de invitați. În același an, Andreea a adus-o pe lume pe fiica lor, Rebecca Ana Maria.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu

Soțul Andreie Tonciu, bătut în trafic

La finele anului trecut, soțul Andreei Tonciu a fost bătut în trafic. Totul a pornit după ce Daniel Niculescu i-ar fi tăiat calea agresorului. Enervat la culme, bărbatul s-a dat jos din mașină și l-a bătut pe soțul Andreei Tonciu. Bătaia a avut loc chiar în fața fetiței lui Daniel Niculescu și a vedetei, Rebecca.

Soțul vedetei avea sânge la nas, după ce a fost lovit cu bestialitate de bărbatul agresiv și a spus că se așteaptă să I se facă dreptate.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu

Andreea Tonciu are planuri mari pentru acest an

Întrebată dacă și-ar mai dori încă un copil, Andreea Tonciu a spus că planurile ei pentru 2021 nu includ așa ceva. Bruneta vrea un nou proiect în televiziune și să se mute într-o casă mai mare. Aceasta susține că nu prea mai are loc pentru hainele multe pe care le are.

După ce până acum s-a ocupat de creșterea fetiței ei, aceasta a spus că este bine ca o femeie să își producă banii singură și să n uaștepte să fie întreținută de soț sau de părinți.

Odată cu trecerea anilor, Andreea a recunoscut că s-a schimbat și că nu mai este „nebunatică“, așa cum era în tinerețe.

Adauga un comentariu