Diete si regimuri

Cum a slabit cantareata Adele 22 de kilograme

Publicat: 27 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a slabit cantareata Adele 22 de kilograme

Desi a fost criticata pana recent pentru modul în care arata, cantareata britanica Adele a slabit atat de mult în ultima vreme incat si-a lasat gura casca admiratorii. Ca sa dea jos 22 de kilograme, Adele a urmat o dieta şi o rutina foarte stricte.

Antrenorul ei personal, Geracimo, care o antreneaza pe Adele de cativa ani, a explicat ca exista trei lucruri cheie care au ajutat-o pe artista sa slabeasca.

Adele a urmat celebra Sirtfood, care functioneaza prin activarea anumitor lanturi proteice din organism. Conform ştiintei, aceşti agenti antioxidanti actioneaza ca protectori care ajuta la încetinirea îmbatranirii, la stimularea metabolismului şi la reglarea inflamatiei organismului, ajutand astfel la pierderea de grasime.

Cum a slabit cantareata Adele 22 de kilograme

Dieta a ajutat-o sa-şi gaseasca “gena slaba”. Aceasta este, de fapt, o gena corelata cu reglarea nivelului de insulina din organism.

Printre alimentele permise se regasesc: portocale, patrunjel, turmeric, kale şi chiar vin roşu. De asemenea, vinul roşu, cafeaua şi ciocolata au un continut bogat de sirtuina şi fac parte din aceasta dieta.

Studiile au descoperit ca dieta aceasta poate ajuta oamenii sa piarda pana la 3 kilograme pe saptamana.

Antrenorul lui Adele se numara printre putinii care nu cred în utilizarea suplimentelor sau a pastilelor pentru a slabi. Adele s-a antrenat de 2-3 ori pe saptamana, facand chiar si box.

Geracimo a precizat ca un somn bun este esential pentru o viata sanatoasa. Atunci cand dormiti suficient luptati împotriva stresului, permiteti muşchilor sa se relaxeze, sa repare şi sa se recupereze, precum şi procesarea descompunerii grasimilor.

Adauga un comentariu