Prima pagină » Cancan » Cum a slăbit Lavinia Pîrva după naştere: ”Mă uitam şi nu-mi venea să cred”

Cum a slăbit Lavinia Pîrva după naştere: ”Mă uitam şi nu-mi venea să cred”

16 feb. 2021, 14:35,
BZI.ro, în Cancan

După ce lumea a văzut că soţia lui Ştefan Bănica a acumulat multe kilograme în perioada sarcinii, probabil mulţi se întreabă cum a slăbit Lavinia Pîrva după naştere. Ei bine, aceasta a făcut lumină, iar în cadrul unei emisiuni TV, Lavinia a mărturisit cum a reuşit să scape de kilogramele în plus după ce a devenit mămică.

Lavinia Pîrva a mărturisit, la emisiunea ”Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, că după ce a născut a slăbit undeva între 25-30 de kilograme.

Cum a slăbit Lavinia Pîrva după naştere

Lavinia Pîrva s-a numărat printre gravidutele care au acumulat multe kilograme în timpul sarcinii. Artista a declarat, la emisiunea ”Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, că după naşterea băieţelului ei a dat jos peste 25 de kilograme.

“Am slăbit foarte repede pentru că am avut foarte multă retenţie de apă. În perioada sarcinii eram aşa că un ursuleţ. Mă distram şi eu… Mă uitam şi nu-mi venea să cred. După ce am născut am început să fac pilates, am o profesoară foarte atentă cu mine şi m-a făcut să-mi fie drag să fac sport. Am avut grijă şi la mâncare şi usor-usor am slăbit. Cred că undeva la 25-30 de kilograme”, a spus Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva a născut un băieţel

Ştefan Bănica Junior are trei copii. Radu Ştefan este fiul artistului din relaţia pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedetă de televiziune Andreea Marin, Sefan Bănica are o fiică, Violetă. Din căsnicia cu cântăreaţă Lavinia Pîrva, Ştefan Bănica are un băieţel, Alexandru.

Lavinia Pîrva a explicat, la o emisiune TV, că fiul ei şi al lui ştefan Bănica Junior, Alexandru – în vârstă de un an şi nouă luni, are deja înclinaţii artistice.

“Noi ascultăm muzică, tati cântă tot timpul, se pregăteşte mereu. Alexandru oricum ştie majoritatea textelor de când era în burtă. Adică le recunoaşte, dansează. Numai dacă aude primul acord începe să danseze”, a declarat vedetă.

Lavinia Pîrva a povestit şi despre pasiunea neobişnuită la micuţului Alexandru.

“E fan curăţenie. Deci el asta face. De dimineaţă până seara vrea să facă curăţenie în casă (…) A venit şi Moş Nicolae… Bineînţeles că a venit cu jucării, cu tot felul de nebunii. Pe Alexandru încă nu-l interesează subiectul. Dar dacă i-aş da un aspirator şi nu orice orice aspirator, pe cel mai vechi din casă, acela este preferatul lui. (…) Are nişte înclinaţii foarte interesante”, a mai spus soţia lui Ştefan Bănica Jr.

Ştefan Bănica Jr, primul duet cu soţia sa, Lavinia

Anul trecut, Ştefan Bănica Jr. a cântat pentru prima oară alături de soţia lui, Lavinia Pîrva. Artistul a avut un duet cu aceasta, în cadrul unei ediţii speciale de Crăciun, difuzată la Antena „ Acasă de Crăciun”. De altfel, Ştefan Bănica Jr. a cântat alături şi de băiatul sau, Radu Ştefan, potrivit Click.ro.

În cadrul duetului, Lavinia Pîrva a purtat o rochie roşie, care îi scotea în evidenţă decolteul, dar şi picioarele. La un moment dat, artistul s-a ridicat de pe scaun şi a luat-o în braţe pe aceasta.

Înainte de a fi difuzată emisiunea, Ştefan Bănica Jr a anunţa un moment emoţionat, plin de bucurie şi magie.

„Vor fi momente pline de emoţie, bucurie, magie şi invitaţi unul şi unul! Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, şi atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Aşa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiţiei concertelor mele de Crăciun. Crăciunul nu se amână niciodată şi mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiţii şi de normalitate. În felul ăsta, răspund miilor de mesaje în care m-aţi întrebat dacă există vreo şansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an. Aşa că ne vom întâlni, însă doar pe micul ecran. Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă”, a dezvăluit Ştefan Bănica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *