Cancan ultimă oră

Cum a fost prima noapte a Vulpiței și a lui Viorel în noua casă? A fost nevoie de intervenția poliției

Publicat: 12 nov. 2020

Vulpița și Viorel au petrecut prima noapte în noua lor casă din Buzău, însă somnul lor nu a fost nici pe departe liniștit. Soții Stegaru au primit mai multe vizite neașteptate, printre care una și din partea Poliției. Ce s-a întâmplat în casa celor doi?

Veronica și Viorel Stegaru abia așteptau să doarmă liniștiți și departe de probleme în noul lor cămin, însă liniștea le-a fost perturbată la ceas de noapte de…fani. Da, este corect. Mai multe zeci de fani și-au făcut apariția la poarta Stegarilor, dorindu-și foarte mult să facă poze cu idolul lor. Și nu, nu e vorba despre Vulpița, ci despre soțul ei, Viorel.

Veronica și Viorel, asaltați de fani în noua casă

Pe de o parte, acesta a fost mai mult decât încântat ce faptul că vestea mutării lor s-a răspândit repede, iar fanii îl asaltează, însă partenera lui nu a pprut prea fericită să vadă câte persoane îi deranjează la acea oră târzie pentru niște poze.

„La poartă erau pe puțin 50-60 de persoane. A anunțat un vecin Poliția și ne-a păzit până dimineața”, a explicat Viorel, spre supărarea Vulpiței, care se resimte după seara zbuciumată.

Soții Stegaru, păziți de Poliție toată noaptea

Pe de altă parte, Veronica nu a închis un ochi toată noaptea, de frică să nu fie asaltați de admiratorii de Viorel:

„A fost cam greu. Am stat de pază. Am început să plâng”.

Din fericire, noaptea s-a încheiat fără incidente, astfel că a doua zi, soții Stegaru au fost treziți de vecini cu ceștile de cafea aburindă.

Vulpița și Viorel au primit o casă. Soții Stegaru au acceptat să se mute în Buzău

Fostele vedete de la Acces Direct Vulpița și Viorel au primit o casă în județul Buzău, de la un telespectator cu suflet mare. Soții Stegaru au acceptat cu bucurie cadoul acestuia și vor să se mute acolo înainte de nașterea celui de-al doilea copil al lor.

Veronica și Viorel nu-și mai încap în piele de fericire. Și aceasta deoarece soții Stegaru au primit un cadou nesperat. Un telespectator cu sufletul mare a fost impresionat de povestea lor și le-a dăruit ceva neașteptat.

Nici bine nu s-au întors soții Stegaru la Acces Direct că au avut parte de o mare surpriză. Cei doi locuiesc în continuare la un hotel din Capitală și încă nu au reușit să se angajeze. Astfel, cineva a vrut să le facă o bucurie. Mai exact, un bărbat din Buzău care deține o casă în care nu mai locuiește de ceva timp.

Vulpița și Viorel au primit cadou o casă

Mirela Vaida i-a anunțat pe soții Stegaru că cei doi vor primi ajutorul de care au nevoie. Un telespectator cu suflet mare, din Buzău, e dispus să le ofere lui Viorel și Veronicăi o casă acolo. Chiar dacă nu e aproape de București sau de Blăgești, soții Stegaru au acceptat bucuroși, fiind uimiți că primesc o mână de ajutor.

Pentru că telespectatorul nu a dorit să intre în convorbire directă cu cei doi soți, Mirela le-a promis lui Viorel și Vulpiței că le va da datele necesare pentru a vorbi cu proprietarul casei. Astfel, Viorel și Veronica vor avea ocazia să aibă un loc al lor, unde familia acestora ar putea să prospere. Soții Stegaru vor putea astfel să își crească liniștiți copiii, fără să mai fie nevoiți să fugă mereu, făcând drumuri de la Blăgești la București, de frica părinților lor care îi critică.

Bucuroasă de ceea ce i se întâmplă Veronica nici nu a stat pe gânduri și a acceptat această propunere.

Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru în emisiunea „Acces Direct”.

Adauga un comentariu