Cancan

Cum arată acum Cornelia, cea mai bătrână dansatoare de manele – FOTO

Publicat: 21 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Cornelia cea mai bătrână dansatoare de manele - FOTO
Cum arată acum Cornelia, cea mai bătrână dansatoare de manele care în ultimul timp nu a mai apărut în prim plan.

Cum arată acum Cornelia, cea mai bătrână dansatoare de manele care în ultimul timp nu a mai apărut în prim plan. Pandemia de coronavirus a stopat evenimentele la care aceasta putea fi prezentă. Cu toatea acestea însă, dansatoarea nu se lasă cu una cu două.

Pe contul de Facebook al Corneliei au fost postate tot felul de poze prin care fanii ei să fie la curent cu activitatea pe care o are in ultima perioadă.

Cum arată acum Cornelia

Cornelia s-a apucat de gătit și și-a surprins fanii cu o diversitate diversitate de rețete. Fanii acesteia nu s-au lăsat mai prejos și au complimentat-o pentru talentul ei culinar.

Cu toate că evenimentele au fost stopate de pandemia de coronavirus, Cornelia, cea mai bătrână dansatoare de manele, mai găsește câte o oportunitate de a face ceea ce știe cel mai bine și ceea ce iubește cel mai mult: să danseze! Tocmai de aceea, a participat recent la filmările pentru un Revelion de pomină, alături de artiști cunoscuți din industria muzicală.

Cornelia, o înfocată a ținutelor excentrice

Toată lumea știe că dansatoarei de manele îi plac ținutele excentrice. Cornelia a ieșit mereu în evidență, iar pentru ultima ei filmare, Cornelia a ales să poarte o ținută formată din pantaloni și sacou, în dungi, în alb și violet, iar părul l-a coafat așa cum știe cel mai bine: într-o coadă prinsă sus.

Așa cum era de așteptat, din peisaj nu au lipsit celebrele gene lungi la care Cornelia nu poate renunța nici în ruptul capului și care au făcut-o cunoscută peste mări și țări, dar nici rujul strident, pe care îl aplică inclusiv atunci când iese la piață.

Cum s-a cunoscut Cornelia cu soțul ei

Cornelia a povestit cum s-a întâlnit cu soțul ei, despre care a spus că o iubește și astăzi. Bărbatul i-a respectat decizia de a intra fată mare în biserică, la nunta lor.

„Soțul meu m-a cunoscut la Ansamblul Rapsodia Română, p scenă. Dansam, aveam spectacol. O pisă de teatru cu Romică Țociu, iar el era în sală cu un coleg al meu. I-a spus să mă cheme, că îi place de min. I-am spus că u nu vin și dacă vrea să vină, să vină. A venit după mine, mi-a spus că îi plac de mine, venea în fiecare zi și mă aștepta la Ansamblul Rapsodia, în fiecare sară. Am vorbit doi ani, dar doi ani nu s-a atins de mine, pentru că eu am vrut să intru fată mare în biserică. Abia după nuntă! Așa m-a educat mama. A avut răbdare, pentru că m-a iubit și mă iubește în continuare”, a povestit dansatoarea Cornelia.

Ce decizie a luat Larisa Munteanu imediat după naștere

Larisa Munteanu a reușit să ne lase masca! La mai bine de 24 de ore de când a adus-o pe lume pe frumoasa ei fetiță,  dansatoarea manelistilor a luat o decizie halicunanta. La acea vreme nimeni nu se gandea ca aceasta ar putea face una ca asta.

Larisa nu dorea să îl treacă pe tatăl fetiței sale în certificatul de naștere. În felul acesta, diva renunța definitiv la eventualul ajutor financiar venit din partea bărbatului.

„Larisa nu vrea să depindă sub nicio forma tatăl fetiței. Din acest motiv, el nu vă apărea în certificatul de naștere al micuței. Fiecare își vede de treaba lui”, a declarat o persoana apropiata dansatoarei la momentul repsectiv.

Adauga un comentariu