Cancan ultimă oră

Cum arată Andreea Marin fără niciun strop de machiaj, la 47 de ani. Fanii au rămas mască

Publicat: 30 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Andreea Marin fără niciun strop de machiaj la 47 de ani. Fanii au rămas mască
Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc

Andreea Marin are curaj! Într-o lume în care majoritatea vedetelor, influencerilor, dar și oamenii obișnuiți folosesc filtre pentru a-și armoniza sau a-și pune în evidență trăsăturile, iată că vedeta a decis să se afișeze fără niciun strop de machiaj în fața fanilor.

Fără doar și poate, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. În ciuda faptului că se bucură de notorietate, prezentatoarea TV a fost mereu o fire discretă. Nu a fost implicată în conflicte și nici nu a intrat în polemici atunci când i-au fost aduse diverse acuzații.

Vedeta are o legătură specială cu urmăritorii ei și a decis să se afișeze, pe rețelele de socializare, fără niciun strop de machiaj. Și-a dorit să fie văzută și ”altfel”, iar admiratorii Andreei Marin i-au trimis zeci de mesaje și au felicitat-o pentru felul în care reușește să se mențină.

Andreea Marin, ajutată de iubit să-și renoveze casa

De câțiva ani buni, Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele diplomatului Adrian Brîncoveanu și sunt mari șanse ca cei doi să ajungă în fața altarului. Relația lor este cât se poate de serioasă, iar iubitul vedetei o susține necondiționat pe Andreea Marin.

În urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV a decis să-și renoveze casa și mărturisește că fără ajutorul iubitului ei nu s-ar fi descurcat. Adrian Brîncoveanu s-a implicat total în amenajarea noii case în care locuiește cu iubita lui, deși Andreea Marin a dezvăluit că a fost o investiție costisitoare și neașteptată.

”Nu eram pregătită de o asemenea investiție, o înteagă aventură cu împrumutări la bancă. Nici nu eram sfătuită de tatăl meu, odinioară, să fac vreodată asta. Dar când e pentru tine, se întâmplă până la urmă.

Împreună cu partenerul meu de viață, care trebuie să spun că a fost un mare sprijin. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic, fără el aș fi fost moartă. A ieșit treabă bună în doi”, a mărturisit vedeta.

Adauga un comentariu