Cancan

Cum arată Andreea Raicu fără machiaj. „Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste sau ca pe Instagram”

Publicat: 15 iun. 2021
Andreea Raicu zambeste discret
Andreea Raicu s-a afisat fară machiaj la primele ore ale dimineții.

Fanii vedetei au avut șansa să vadă cum arată Andreea Raicu fără machiaj la primele ore ale dimineții. Fosta prezentatoare tv a învățat odată cu trecerea timpului faptul că naturalețea este cea mai frumoasă.

Acum, atrăgătoarea șatenă, se afișează pe Instagram în toată splendoarea sa, așa cum a lăsat-o Dumnezeu.

Andreea Raicu, fără machiaj pe Instagram

Ajunsă la 43 de ani, fosta prezentatoare TV nu are nici cea mai mică reținere când vine vorba de a se lăsa fotografiată naturală, fără pic de machiaj sau filtru.

Într-o dimineață, Andreea Raicu s-a hotărât să facă o postare cu privire la percepția greșită a oamenilor care spun că dimineața sau în oricare alt moment al zilei ar trebui să arătăm perfect.

Fosta prezentatoare TV crede că este nevoie de multă muncă pentru a înțelege că fiecare este frumos și perfect în felul său și nu ar trebui să ne fie rușine cu felul în care arătăm.

”Așa arăt eu când mă trezesc dimineața. O altă minciună ca multe pe care le vezi pe Instagram și care te frustrează pentru că simți că nu ești la fel de frumoasă, perfectă, radiantă ca femeile pe care le urmărești.” , a scris Andreea Raicu în dreptul acestei fotografii.

Andreea Raicu: „Mă trezesc uneori cu ochii umflați și am învățat să fiu ok cu asta”

„Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste sau pe Instagram. Eu mă trezesc uneori cu ochii umflați de la oboseală sau mai știu eu ce altceva și am învățat să fiu ok cu asta. Nu am fost mereu. Presiunea de a arăta mereu bine, e peste tot și e ca un bolovan de 100 kg pe care îl cari după tine în fiecare moment. Cum e? Epuizant, nu?

Acceptă că nu există acea perfecțiune pe care o cauți după ce te uiți pe Instagram. Frumusețea ta vine din bucurie, libertate, din acceptarea a cine ești, iar tu ești perfectă așa cum ești: într-o zi cu pielea frumoasă, în alta cu ochii umflați. E ok să nu fii ok. Repetă acest lucru până când simți că l-ai asimilat.” a mai adăugat Andreea.

De ce nu s-a căsătorit Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a luptat cu depresia pentru că ajunsese la 30 de ani, iar apropiații o tot întrebau când se mărită și când va avea un copil.

După perioadă nefericită prin care a trecut, Andreea a fost nevoită să ajungă la psiholog unde s-a tratat.

„A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată.

Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta. (…) Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie”, a declarat Andreea Raicu.

Adauga un comentariu