Cancan

Andreea Raicu, nud pe Instagram. Cum a reacționat Mihaela Rădulescu

Publicat: 18 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Raicu nud pe Instagram. Cum a reacționat Mihaela Rădulescu
Andreea Raicu a lipsit 10 zile de pe rețelele de socializare, iar fanii i-au simțit lipsa imediat

Andreea Raicu a surprins cu o noua apariție nud pe Instagram. La cei 43 de ani, vedeta continuă să își surprindă fanii. Imaginea cu aceasta a făcut furori în mediul online acolo unde internauții au rămas gură cască.

Fotografia în care aceasta apare fară haine este de la o ședință foto mai veche.

Andreea Raicu, nud pe Instagram. Ce au zis fani acesteia

Andreea Raicu este una din cele mai apreciate și iubite vedete din România. De-a lungul timpului aceasta a prezentat mai multe emisiuni la TV. Consacrarea sa în media a început în anul 1996 la postul PRO TV, unde a prezentat, pe rând, „Ora 7, Bună dimineața” și „Pro fashion”.  Începând cu anul 2000 a devenit vedeta postului Prima TV unde a prezentat mai multe show-uri televizate, unele live, altele înregistrate. Între acestea se numără „Reuniune de clasă”, „Stil’, respectiv reality show-urile de succes Big Brother și Megastar.

De câțiva ani aceasta se concentrează doar pe afacerile sale.

Recent, frumoasa vedetă a postat pe Instagram o fotografie artistică în care apare complet dezbrăcată. Imagine era completată de un mesaj.

„Din perioada în care eram închiși în casă. Mulțumesc @alexgalmeanu și @iulia.sas, mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau…?”, a scris vedeta.

Andreea Esca a văzut fotografia și a reacționat. „Like”, a scris prezentatoarea de la Pro TV, în timp ce Mihaela Rădulescu a notat: „Superbă”.

Și fanii vedetei au reacționat. Unii au felicitat-o pentru această ipostază, alții i-au cerut explicații.

„Când corpul e artă și nu apare vulgar! Felicitări! (…) Superbă poza, superb mesajul, trebuie să ne iubim corpul. Felicitări pentru atitudine și asumare! (…) Superbă fotografia! Să mai vină!! (…)”

„De ce ai posta poze de genul ăsta?”.

Cine este iubitul Andreei Raicu

Viața amoroasă a frumoasei brunete a fost mereu mediatizată. Printre cele mai cunoscute relații ale acesteia sunt cele pe care le-a avut cu Cristian Chivu, Tudor Vasile, Horia Tecau sau Tudor Chirilă.

În prezent, Andreea Raicu a spus că este din nou îndrăgostită, că se simte iubită și împlinită.

În cadrul unei publicații online, s-a vehiculat că cel cu care își împarte mai nou viața este nimeni altul decât Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea și tatăl copilului acesteia.

Pe Instagramul Andreei Raicu nu au apărut încă detalii cu privire la acest lucru. Mama vedetei a fost implicată de curând într-un scandal. Aceasta a fost acuzată că a primit bani pentru a minți că fost infectată cu noul coronavirus.

Adauga un comentariu