Stiri si curiozitati

Andreea Raicu, provocatoare pe Instagram. Cum își surprinde vedeta fanii din mediul online

Publicat: 06 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Raicu este foarte activă pe Instagram și nu de puține ori le încinge mințile fanilor ei virtuali. Fosta vedetă de televiziune și prezentatoare are o legătură foarte strânsă cu cei din comunitatea sa. Aceasta își etalează trupul în ipostaze incendiare ori de câte ori are ocazia.

De curând, Andreea s-a lăsat fotografiată doar în cearșafuri, arătând doar o parte din trupul ei gol.

Andreea Raicu pe Instagram de Ziua Mondială a Somnului

Provocatoarea imagine postata pe Instagram de către Andreea Raicu a fost făcută de Ziua Mondială a Somnului. Vedeta le-a explicat fanilor cât de important este somnul și ce beneficii are. Imediat ce au văzut fotografia, fanii frumoasei brunete au reacționat.

Comentariile au început să curgă cu diferite impresii sau complimente: ”Dormi dezbrăcată complet?”, ”Ești hot”, ”Fascinantă”, “Superbă”.

Andreea Raicu are aproape 6000 de postări pe Instagram și este urmărită de 526 de mii de persoane. În anul 2019, vedeta și-a dezinstalat pentru o perioadă contul pentru a le arăta internauților cum pot avea o relație sănătoasă cu telefonul lor.

Aceasta a vrut să scoată în evidență faptul că pe aplicația de Instagram se pierde enorm de mult timp, în care nu se produce efectiv nimic.

Clipul, în care a vorbit despre asta, este postat pe contul ei de Youtube @Andreea Raicu Official. Pe acesta are peste 50 de mii de abonați.

Ce vârstă are Andreea Raicu

Andreea Raicu are vârsta de 43 de ani și este născută în București. A studiat Liceul Economic „Virgil Madgearu” și Facultatea de Limbi Străine, în cadrul secției Engleză-Italiană a Universității Spiru Haret din București.

De-a lungul anilor aceasta a avut o carieră de model, unde a câștigat mai multe concursuri de modelling, iar mai tărziu a intrat în televiziune.

Consacrarea sa în media a început în anul 1996 la postul PRO TV, unde a prezentat, pe rând, „Ora 7, Bună dimineața” și „Pro fashion”.  Începând cu anul 2000 a devenit vedeta postului Prima TV unde a prezentat mai multe show-uri televizate, unele live, altele înregistrate. Între acestea se numără „Reuniune de clasă”, „Stil’, respectiv reality show-urile de succes Big Brother și Megastar.

Andreea Raicu a fost și redactor de modă și frumusețe timp de 6 ani (1999-2005) la singura revistă autohtonă de celebrități, „Viva”, și timp de 2 ani (2006 – 2008) la revista „Look”.

În vârstă de 43 de ani, Andreea Raicu este în prezent Ambasador al Solidarității Internaționale, Prezentatoare TV, Style Icon, Promotoare a unui stil de viață sănătos și Activist ONG.

Are Andreea Raicu iubit?

Viața amoroasă a frumoasei brunete a fost mereu mediatizată. Printre cele mai cunoscute relații ale acesteia sunt cele pe care le-a avut cu Cristian Chivu, Tudor Vasile, Horia Tecau sau Tudor Chirilă.

În prezent, Andreea Raicu a spus că este din nou îndrăgostită, că se simte iubită și împlinită.

În cadrul unei publicații online, s-a vehiculat că cel cu care își împarte mai nou viața este nimeni altul decât Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea și tatăl copilului acesteia.

Pe Instagramul Andreei Raicu nu au apărut încă detalii cu privire la acest lucru. Mama vedetei a fost implicată de curând într-un scandal. Aceasta a fost acuzată că a primit bani pentru a minți că fost infectată cu noul coronavirus.

Adauga un comentariu