Din lumea filmului

Cum arăta Anthony Hopkins în copilărie.  Ce avere are acum marele actor

Publicat: 27 nov. 2020
Anthony Hopkins fotografie alb-negru
Cum arăta Anthony Hopkins în copilărie pe când nu era la fel de cunoscut.

Cum arăta Anthony Hopkins în copilărie pe când nu era la fel de cunoscut. O fotografie de acum 77 de ani a făcut furori în mediul online. Actorul ajuns acum la venerabila vârstă de  82 de ani, recunoaște că încă duce dorul zilelor din copilărie și de micile bucurii ale acelor vremuri.

Imaginea postată de marele actor a primit multe aprecieri din partea admiratorilor. Hopkins spune că atunci când privește această fotografie își amintește mereu că trebuie să rămână copil, în ciuda vârstei.

Cum arăta Anthony Hopkins în copilărie

De când a început pandemia, Anthony Hopkins s-a închis în casă, iar pe 26 noiembrie a bifat cea de 270-a zi de izolare autoimpusă. În tot acest timp, starul a descoperit cât de iubit și apreciat este de lumea întreagă. A devenit extrem de activ pe conturile de pe rețelele sociale și savurează cu mare entuziasm fiecare apreciere venită din toate colțurile planetei.

Cu o zi înainte de Ziua Recunoștinței, Hopkins și-a surprins fanii cu o poză făcută pe vremea când încă nu împlinise cinci ani. A punctat că ”băiatul cu urechile clăpăuge din fotografie încă se mai joacă și azi”.

Ce avere are acum marele actor

Fanii au fost extrem de impresionați de cum arată Anthony Hopkins în copilărie și i-au transmis numai gânduri bune în semn de apreciere. Starul de la Hollywood are o avere estimată la 160 de milioane de dolari și a câștigat premiul Oscar în 1992, pentru rolul din ”Tăcerea mieilor”, are la activ trei premii BAFTA și două premii Emmy. Hopkins a mai fost însurat cu Petronella Barker, între 1966-1972 și Jennifer Lynton (1973-2002). Din căsnicia cu Petronella Barker are o singură fiică, pe Abigail, de 52 de ani, pe care însă a renegat-o după ce l-a acuzat în presă că este un tată denaturat și că nu vrea să audă niciodată de el.

Ce talent ascuns are Anthony Hopkins

Faimosul actor din „Tăcerea Mieilor” are un talent ascuns pe care nu multe persoane îl cunosc.  Anthony Hopkins este îndrăgostit de muzica clasică și în urmă cu mai bine de 50 de ani a compus un vals, care a reușit să fie interpretat chiar în capitala patriei valsului, Viena.

Opera actorului se numește „The waltz must go on” și a fost adusă pentru prima oara pe scena de către Andre Rieu. Faptul cel mai interesant este acela că Hopkins nu și-a ascultat niciodată opera până în ziua premierei. Starul a ținut ascunsă foaia până l-a văzut într-un concert la televizor pe Andre Rieu căruia i-a înmânat opera.

Faimosul violinist și dirijor a cântat la Viena pentru prima dată cowpozitia actorului care a fost de-a dreptul impresionat.

Anthony Hopkins s-a născut și a copilărit în Wales. Tânărul Anthony își petrecea majoritatea timpului singur, desenând sau cântând la pian. Nu era atras de scoală, notele lui nu erau dintre cele mai grozave, iar cu colegii nu se înțelegea prea bine. La vârstă de 17 ani a început cursurile colegiului de muzica și drama Cardiff. După aceasta a urmat 2 ani în armata.

Actorul a fost recompensat cu o stea pentru filmele sale, situată în partea de nord, aria 6800, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Adauga un comentariu