Cancan ultimă oră

Cum arăta Brigitte Năstase înainte de cele 19 operaţii estetice. Avea trăsături frumoase

Publicat: 24 iun. 2022
Brigitte Pastramă înainte și după operațiile estetice
Cum arăta Brigitte Năstase înainte de cele 19 operaţii estetice

Brigitte Năstase a impresionat de-a lungul anilor. A apelat în ultimii ani de multe ori la ajutorul medicilor esteticieni. Este transformată, iar dovadă sunt pozele cu ea de acum câţiva ani. Avea trăsături foarte frumoase, naturale, cum orice fată şi-ar dori.

Brigitte Năstase a început seria transformărilor cu ani în urmă. Pe când avea 15 ani, ea uimea cu un chip natural, extrem de frumos. Avea trăsături speciale, cum orice fată şi-ar dori. A decis să se facă blondă, a pozat într-o revistă pentru adulţi, şi să îşi facă prima intervenţie, la nivelul sânilor. Au urmat apoi multe altele, care au transformat-o complet.

Acum trei ani, Brigitte spunea că e mulţumită de cum arăta

Brigitte spunea că este mulțumită de modul în care arată și anunțase că nu își mai dorește alte opreații estetice. Vedeta a mai mărturisit că are implant mamar, la sprâncene și reconstrucție musculară la nivelul feței.

„Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții.

Câte operații estetice mi-am făcut? Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule. Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu?’, spunea Brigitte Sfat pentru WOWbiz.ro în 2016.

Viaţa lui Brigitte bate filmul. A stat 2 ani în închisoare

În prima ediţie a show-ului Ferma de la Pro TV, Brigitte a mărturisit că a fost închisă în anul 2003. Vedeta a spus că în închisoare a învâțat să gătească și tot acolo s-a obișnuit cu condiții mai modeste.

„Da, am fost nevoită să mă descurc. Eu am fost închisă în anul 2003, la două luni şi jumătate după ce a murit primul meu soţ. Acolo, ca să pot să ies mai repede afară, am lucrat la popota cadrelor şi găteam de dimineaţă de la ora 5 şi până seara la 100 şi ceva de cadre care păzeau acolo, la penitenciar. Am învăţat să gătesc orice, în orice condiţii, şi mă gândeam că uite cum se întâmplă, ajung în aceeaşi situaţie pentru că acolo era o fermă…venea laptele şi noi trebuia să facem brânză, să ne descurcăm”, povestea Brigitte,
Adauga un comentariu