Cancan ultimă oră

Cum arată Carmen Brumă după ce și-a făcut intervenție la nivelul feței

Publicat: 30 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Carmen Brumă după ce și-a făcut intervenție la nivelul feței

Carmen Brumă a apelat la o intervenţie estetică. Vedeta, în vârstă de 43 ani, şi-a făcut recent o procedură nechirurgicală la nivelul feței. În 2018 declara că „procedeele de înfrumusețare fac parte din vremurile pe care le trăim. Dacă sunt folosite cu moderație, discernământ, cu multă informare în prealabil, de ce nu?”.

Este vorba despre o intervenţie menită să îmbunătăţească laxitatea tegumentară.

„Pentru cei care nu au prins subiectul, mi-am făcut o procedură nechirurgicală, estetică, pentru îmbunătățirea laxității tegumentare. Sunt foarte bine. Mă recuperez foarte repede. Abia aștept să vă pot arăta fără filtru rezultatele, când o să-mi cadă cojițele, pentru că în acest moment am un soi de cojițe pe care trebuie să le las să cadă în mod natural”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

Iată ce ritual de înfrumuseţare are Carmen Brumă, pentru a-şi menţine pielea frumoasă şi tânără.

„Nu fac nimic ieșit din comun. Am grijă să mă demachiez de 2 ori pe zi, dimineața și seară. Folosesc creme hidratante pe bază de ulei de măsline, măști cosmetice o dată, de două ori pe săptămână, o cremă pentru conturul ochilor, un gomaj o dată pe săptămână.
Este indicat să avem grijă de tenul nostru cât mai din timp pentru a nu fi nevoite să reparăm mai târziu prin metode invazive. Eu am fost dintotdeauna pentru naturalețe și am grijă ce aleg”, mai declara vedetă TV.”

Carmen Brumă acordă mare atenţie şi regimului alimentar zilnic.

„Am grijă să mănânc corect, echilibrat, să nu îmi lipsească sursele de Omega 3 și Omega 6, să am surse de vitamina B6, vitamina E și să mă hidratez corespunzător. Evit să beau cafea în exces pentru că ea deshidratează. În general, am grijă ca din măștile mele să nu lipsească uleiul de măsline, care are proprietatea de a preveni pierderea apei și de a hidrata”, mai spunea Carmen în trecut.

Cu cine este Carmen Brumă

Carmen Brumă formează un cuplu, încă din anul 2000, cu prezentatorul TV Mircea Badea. Au un băieţel în vârstă de 7 ani. Cu toate că sunt împreună de mai bine de 20 de ani, nu s-au căsătorit.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte maritabila”, mărturisea Carmen în trecut.

„Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment”, mai spunea vedetă TV.

Adauga un comentariu