International

Cum arată câștigătorul concursului ”Cel mai urât câine din lume” – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată câștigătorul concursului Cel mai urât câine din lume - FOTO VIDEO
Mr. Happy Face, cel mai urât cățel din lume

Concursul „Cel mai urât câine din lume” din comitatul Sonoma, California, a încoronat un nou câștigător, și nu e nici o surpriză că este cu adevărat… urât. Câștigătorul este ”Mr. Happy Face”, tradus și ca „Domnul Față Fericită”, o corcitură de Chihuahua fără păr din Arizona.

Câștigătorul concursului ”Cel mai urât câine din lume”

Câștigătorul concursului ”Cel mai urât câine din lume” este Mr. Happy Face, o corcitură de Chihuahua, din Flagstaff, Arizona. Acesta a ocupat vineri, 24 iunie, primul loc, când concursul a revenit după o absență de doi ani din cauza pandemiei de coronavirus. Proprietarul său, muzicianul Jeneda Benally, în vârstă de 48 de ani, a spus că nu poate fi mai mândră de animăluțul ei de companie.

„Se simte incredibil că există recunoașterea adevăratei frumuseți interioare și asta este pur și simplu uimitor”, a spus aceasta.

„Domnul Față Fericită” i-a uimit pe judecători cu capul lui strâmb, mohawk gri și respirația ca un pufnit.

„Nu știu dacă simt că am cel mai urât câine din lume”, a spus Benally. „Știu că am cel mai iubit câine din lume”.

Este precizat că domnul Happy Face a fost adoptat dintr-un adăpost din Arizona.

A rămas lângă proprietara decedată până la înmormântare

Într-o altă ordine de idei, amintim despre povestea unui câine credincios care a rămas lângă proprietara decedată până ce aceasta a fost înmormântată. Acesta se numește Bumer, câinele şi totodată tovarăşul fidel al lui Chamba, o bătrână de 95 de ani din Ecuador. Animăluțul a refuzat să o părăsească până la final, iar în timpul priveghiului organizat de „Funeraria Santa Rosa”, Bumer a rămas aproape, aşa cum făcuse toată viaţa lui.

„Am putut vedea loialitatea şi afecţiunea care existau între Chamba şi câinele ei. A fost mereu acolo, lângă proprietara sa”, a spus purtătorul de cuvânt al casei funerare.

La finalul ceremoniei de înmormântare, s-a format o procesiune pentru a urma sicriul lui Chamba până la cimitir, iar Bumer, desigur, a insistat să meargă şi el.

„A dat roată cortegiului funerar înainte de a sări în maşina care purta sicriul, de parcă ar fi dorit să spună: «Vreau să merg să-mi iau rămas bun de la mama mea». Un exemplu extraordinar de loialitate”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Nu mai încăpea nici o îndoială că Bumer era trist şi deprimat, în acele momente, dragostea lui imensă pentru Chamba devenind clară pentru toţi cei care participau la ceremonie. Poate că buna lui stăpână, Chamba, a plecat de pe această lume, dar loialitatea lui Bumer a continuat dincolo de moarte. Poate că odată cu trecerea timpului, inima lui frântă va începe să se vindece.

Dar acesta este un proces pe care nu va trebui să-l înfrunte singur. Potrivit casei funerare, căţeluşul a fost văzut pentru ultima oară în compania familiei lui Chamba, reunită în memoria persoanei pe care patrupedul a iubit-o atât de mult.

Povestea lui Bumer nu este singulară, deoarece foarte multă lume a auzit de Hachiko, celebrul câine din Japonia, care ulterior, povestea acestui patruped a fost ecranizată și a câștigat astfel dragostea întregii planete.

Reamintim, câștigătorul concursului ”Cel mai urât câine din lume” este ”Mr. Happy Face”, o corcitură de Chihuahua fără păr din Arizona.

Adauga un comentariu