Local

Cum arată criminalul din Moara de Vânt după 5 luni de arest. Astăzi Sami a ieşit la “plimbare” cu duba poliţiei şi a fugit prin curtea Tribunalului din Iaşi (Exclusiv) – FOTO, VIDEO

Publicat: 09 mai 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Cum arată criminalul din Moara de Vânt după 5 luni de arest. Astăzi Sami a ieşit la plimbare cu duba poliţiei şi a fugit prin curtea Tribunalului din Iaşi Exclusiv - FOTO VIDEO
Ahmed Sami El Bourkardi este principalul suspect al dublei crime din Moara de Vânt. Acesta i-ar fi ucis aplicându-le zeci de lovituri de cuţit

Ahmed Sami El Bourkadi a fost surprins astăzi, 9 mai 2022, după 5 luni de arest. Criminalul din Moara de Vânt a fost plimbat cu duba Poliţiei şi a fugit în momentul în care a observat că este filmat. Oamenii legii au fugit după el prin curtea Tribunalului din Iaşi.

Reamintim că la mijlocul lunii decembrie 2021, oamenii legii din Iași au fost anunțați de rudele tânărului marocan Youssef Jniyah că acesta nu a revenit la Bruxelles. Anchetatorii au efectuat cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii ieșeni au dat peste un tablou de groază. Ioana Vanesa Burlacu și Youssef Jniyah erau morți în același pat.

Cei doi tineri aveau trupurile sfârtecate cu zeci de lovituri. După ce tinerii au fost uciși, autorul ar fi încercat să incendieze vila, însă nu a reușit. Mai apoi, polițiștii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Ulterior, acesta a fost prins în Italia şi a fost adus la Iaşi.

Ahmed Sami El Bourkardi este principalul suspect al dublei crime din Moara de Vânt

Conform anchetatorilor, Ahmed Sami El Bourkardi este principalul suspect al dublei crime din Moara de Vânt. Acesta i-ar fi ucis aplicându-le zeci de lovituri de cuţit. Conform medicilor legişti, bărbatul ucis avea 17 lovituri de cuţit, iar fata avea 33 de plăgi înjunghiate.

„În cursul zilei de sâmbătă s-au efectuat necropsiile celor doi tineri. Vorbim despre două cazuri de agresiune. Persoana de sex feminin prezenta 33 de plăgi tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate, cu atingerea organelor vitale. Examenele de laborator vor confirma ceea ce medicii legiști au constatat necroptic. Nu s-a identificat prezența alcoolului, cel puțin la persoana de sex feminin. Nici testele pentru droguri nu au ieșit pozitive. Plăgile aveau dispoziție pentru afectarea organelor vitale și dispunerea lor erau aproape identică. Sunt o parte din leziune în regim de apărare. Nu există urme de incendiere. Au avut parte de o moarte violentă”, a precizat prof.dr. Diana Bulgaru, șefa IML Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu