Cancan

Cum arată Daniela Crudu în lenjerie intimă. Fanii şi-au dat coate când au văzut-o

Publicat: 15 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cu fiecare apariţie în spaţiul public sau în mediul online, fosta asistentă TV este în centrul atenţiei. De această dată, Daniela Crudu a apărut în lenjerie intimă în balconul casei sale. Fanii şi-au dat coate când au văzut imaginile incendiare pe reţelele de socializare.

Daniela Crudu şi-a făcut apariţia pe balcon, în cea mai minusculă lenjerie intimă. Bruneta şi-a afişat formele incendiare, iar fanii au rămas masca când au văzut-o pe vedeta.

Cum arată Daniela Crudu în lenjerie intimă

Fără doar şi poate, Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Înzestrată de la Mama Natură cu forme demenţiale, dar ajutată şi de câţiva medici esteticieni… bruneta îşi cunoaşte atuurile!

Daniela Crudu nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare, spre deliciul fanilor. Recent, bruneta a făcut o şedinţă foto în lenjerie intimă, pe balcon, chiar în miezul zilei. Trecătorii şi-au dat coate când au văzut ipostaza incendiara!

Daniela Crudu, relaţie toxică cu iubitul croat

Potrivit unor surse, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croaţia în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoştinţă a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Madalina Pamfile. Croatul, care e cunoscut în viaţa de noapte drept un ”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia. Şi cum cele două se înţeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine. După toate aparenţele, Madalina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croaţia, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”.

La începutul lunii februarie, însă, vedetă TV a fost bătută crunt de iubitul croat, Seco Dubravko. Acesta ar fi acuzat-o că i-a furat suma de 70.000 de euro din casă. Bruneta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă, fiind internată pe loc. Medicii i-au dat ca diagnostic ruptura de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular. Daniela Crudu a avut de suferit mai multe zile, fiind desfigurată.

Cruduţa este adeptă operaţiilor estetice şi apelează mereu la retuşuri până în cele mai mici detalii. Astfel, vedetă TV apare mereu machiată şi aranjată, scoţându-şi în evidenţă atuurile fizice. De data aceasta a surprins pe toată lumea când s-a pozat fără pic de machiaj.

Cum arată Daniela Crudu fără machiaj

Daniela Crudu este o fană înfocata a operaţiilor estetice şi a retuşurilor cu acid hialuronic. În plus, focoasă bruneta se afişează mereu machiată şi aranjată până în cele mai mici detalii. Însă de această dată ea a hotărât să le facă o surpriză admiratorilor. Astfel, ea a reuntat complet la make-up şi le-a arătat fanilor ei de pe reţelele de socializare adevărata ei fata. Iată aşadar cum se prezintă atunci când nu are pic de machiaj pe faţă. Imediat după postarea Danielei Crudu au apărut şi comentariile pe contul său de socializare.

„Super”, „Arăţi foarte bine nemachiata”, „Minunată”, „Te-ai maturizat”, „Cruduţa era foarte frumoasă înainte”, „Cea mai faină”, „Cat de frumoasă eşti naturală”, „Erai mai frumoasă înainte decât acuma”, „Eşti o frmusete rară”, „Superbă”, „Nu am înţeles implantul ăla din buze”, „Eşti foarte frumoasă”, „Ce fată frumoasă erai. Te-ai transformat într-o nu ştiu cum să o numesc, dar ştii tu mai bine. Nu mai eşti tu fată simplă, frumoasă, acum eşti ceva fals”, „Nu a mai rămas nimic din tine, păcat”, „Ce frumoasă erai înainte de operaţii, Cruduţo”, „Cat de mult te-ai schimbat”, „Eşti tare frumoasă”, i-au scris internauţii Danielei Crudu.

Adauga un comentariu