Cancan ultimă oră

Daniela Crudu, dans erotic pe plaja din Mamaia!

Publicat: 28 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Crudu dans erotic pe plaja din Mamaia
Daniela Crudu, dans erotic pe plaja din Mamaia!

Daniela Crudu a fost protagonista unor momente senzuale în weekend. Fosta asistentă TV a atras numeroase priviri pe plajă.

De când am ieșit din starea de urgență cauzată de pandemie, Crudu se răsfață cu fel și fel de proceduri și a reluat postările incendiare pe rețelele sociale, spre bucuria internauților.

Recent, bruneta s-a lăsat fotografiată goală, acoperită doar cu un prosop. Nici restul pozelor pe care le-a postat în ultima vreme nu sunt „cuminți”, iar fanii au apreciat în număr mare postările senzuale.

În ultimele weekend-uri, Daniela a fost nelipsită de pe litoral și a încins atmosfera pe plaja din Mamaia. Acum două zile, fosta asistentă TV a purtat un costum de baie din două piese, roșu, care lasă la vedere atât un decolteu generos, cât și mare parte din fundul vedetei.

Daniela a dansat lasciv pe plajă

Plină de viață, Crudu a dansat lasciv pe o melodie latino și s-a unduit sub soarele arzător. Bineînțeles, fanii au reacționat imediat și i-au lăsat comentarii mai mult sau mai puțin „ortodoxe”.

O „fană” a intervențiilor estetice, fosta asistentă TV a vorbit mereu deschis despre operațiile pe care le-a suferit. Prima a fost o mărire de sâni, iar bruneta a avut nevoie de semnătura tatălui său, pentru că era minoră la momentul acela.

Adauga un comentariu