Cancan

Cum arăta Delia când era elevă şi cum a debutat

Publicat: 09 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arăta Delia când era elevă şi cum a debutat
Delia Matache a debutat în urmă cu 21 de ani, la 17 ani, pe când era încă elevă de liceu

Puțină lume îşi mai aduce aminte cum arăta Delia la debutul ei, pe când încă era elevă de liceu. Aceasta se întâmpla în 1999. Astfel, cariera ei artistică începea la vârsta de 17 ani, alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick. Cei doi au format trupa N&D, cu care Delia a cunoscut succesul la nivel național.

Delia s-a născut la 7 februarie 1982, în București. A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut. Delia și-a continuat studiile, urmând cursuri la Universitatea Națională de Muzică București. Artista a fost încurajată și susținută pentru a avea o carieră artistică de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară.

Cum arăta Delia când era elevă

Delia este o vedetă extrem de iubită în România, cu apariții extravagante, ținute inedite și look-uri cât mai riscante. Dacă acum este un adevărat trend setter în ceea ce privește moda, în urmă cu mai bine de 20 de ani, atunci când a debutat, stilul său era complet diferit. Cu siguranță, sunt multe imagini din acea perioadă pe care Delia le-ar vrea şterse.

Delia a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, în trupa N&D. Pe-atunci, încă era elevă la liceu, în clasa a XI-a.

Publicul era mult mai entuziasmat. La primele concerte eram foarte surprinsă că vine atâta lume, mai ales că eram o trupă la început. Mă miram că lumea reacționa bine, dar credeam că totul e o joacă.” – Delia Matache

Fără inhibiții, Delia poza și se îmbrăca în ținute extrem de provocatoare, ținute ce nu au nicio legătură cu stilul său din prezent, mult mai elaborat și personal. Însă, ce s-a păstrat la Delia, chiar peste cei 20 de ani, este pasiunea pentru muzică și plăcerea și ușurința cu care cântă.

2003, un moment de cotitură

În 2003, cariera Deliei avea să se schimbe total. Artista a decis să înceapă o carieră solo, iar lucrurile au mers pe o pantă ascendentă. Chiar și acum, după 18 ani, Delia este în continuare una dintre cele mai ascultate și îndrăgite cântărețe din țara noastră. Nimic nu este însă întâmplător. Muzica a fost dintotdeauna marea pasiune a Deliei. Încă de mic copil, aceasta și-a arătat calitățile vocale cu fiecare ocazie pe care a avut-o.

Îşi aminteşte cu nostalgie de primul clip

De asemenea, Delia îşi aminteşte şi acum, cu nostalgie de primul său clip video. Acesta, „Un calculator, o șansă în plus”, a fost lansat în anul 2000, când Delia avea doar 18 ani. Videoclipul a fost realizat pentru promovarea campaniei cu acelaşi nume, inițiată de Procter & Gamble în anul 2000. Împreună cu ajutorul celor de la IBM, Xnet, Ministerului Educației Naționale, Organizației „Salvați Copiii”, programul își propunea să doteze gratuit cu calculatoare cât mai multe școli din România care aveau și laboratoare de informatică. În campanie s-au implicat și cei de la Pro TV, care au și produs videoclipul futurist în care apare Delia. În plus, muzica și versurile sunt semnate de Loredana Groza.

Însă anii au trecut iar diferențele sunt enorme față de cum arăta Delia la debut, când încă era elevă.

Adauga un comentariu